- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Már csak magyar felirat miatt hatalmas dicséret ! Manapság egyre több kiadó dobja a magyar felirat ötletét, mivel "nem éri meg", de a Sony lefordította ezt a régi játékot is, hiába már az x-edik kiadása.
-
GeoJoe
senior tag
Kedves tőlük h nincs upg... veszi meg a fene újra.
-
30z.Samu
félisten
Én a PS4-et adtam el és emiatt szakítottam félbe a végigjátszását. Gondoltam majd PS5-ön végigtolom szebb grafikával stb. Azóta kicsit változott a hozzáállásom és nem érzem feltétlen szűkségét egy PS5-nek. Emiatt bánom, hogy végül nem játszottam akkor végig a Part 2-t. Reménykedem egy PC megjelenésben, szerintem jönni is fog, ha a Part 1 jól szerepel.
-
A part 1 ps4-re csoki árban beszerezhető akkor miért is venném meg 27k-ért?
Én marha a part2-t előrendeltem jó drágán, végigjátszás után el is adtam azonnal, hatalmas csalódás volt. -
30z.Samu
félisten
válasz
zsolesz967 #4 üzenetére
Egyetértek, AAA árat sajnálok egy kilenc éves játékért kiadni tekintettel, hogy egyszer már végigjátszottam. Akik kimaradtak, azoknak viszont különösen ajánlott, mert a játék maga zseniális.
(#5) HELLAFLUSH: Utólag én is megbántam, azért is várom a PC megjelenést, hogy tudjam pótolni.
-
zsolesz967
aktív tag
Saját vélemény,de számomra nem létezik 10/10-es játék.
27 ezret meg sajnálok érte,mivel ps4-en párszor már végig vittem.Ha akciós lesz, beszerzem ps5-re. -
Bennyboy
őstag
Ha majd jön pc-re is tuti megveszem. Elképesztő hangulatot csinálnak ezek a szemtelen kutyák
Új hozzászólás Aktív témák
ph Csak úgy repkedtek a magas számok, ha valakinek eddig kimaradt volna esetleg a széria legelső része, annak nagyon ajánlott az új változat beszerzése.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest