- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Megint jön majd a sok vérpista és nekiáll kiabálni, hogy ő már próbálta, de egy nagy szar lett a játék, azonban ha majd f2p lesz akkor visszatér és játszik majd még vele éjt nappallá téve.....Hát anyátokat pistikék!!!!
Én a magam részéről örvendek az előfizetésnek, mert az ilyen játékok sokkal jobbak szoktak lenni, tartalmasabbak, és az igazat megvallva az előfizetés mindig olcsóbb mint az f2p!!!! Ezt ma már minden értelmes ember tudja a vérnyulak nem akarják tudomásul venni...
Valószínűleg én nem fogom megvenni, mivel már nem szeretnék egy újabb MMO-ba belekezdeni és a világa nekem annyira nem jön be ezzel a belső nézetes megoldással....azért sok sikert neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Léghűtés topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest