- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
-
Diopapa
addikt
Szép téli táj, a cseppkövek pl gyönyörűek:
Pedig időnként tényleg hangulatos:
-
Diopapa
addikt
Erre gondoltam. Ez kb az Everquest 2-ben nézett ki így.
-
Diopapa
addikt
Letojom a konzolokat, mivel el vannak szeparálva egymástól, nem látom be, miért kéne befolyásolni a konzolos látótávnak a PC-set. Más az engine, ennyi a magyarázat. A Gamebyro minden csak nem szép, ha már 10 méterrel távolabbi dolgot kell kirajzolni, de meg tudja jeleníteni. Ez a motor ezt nem tudja, ennyi. Emlékszik még valaki erre? Mire megjelent már megbukott, de elképesztő méretű map volt bent, bődületes látótávval és soksok éves már. (Mondjuk kb minden jót el is mondtam róla
)
-
Diopapa
addikt
válasz
Lézerparaszt #14 üzenetére
Azt ne ródd fel hibának, hogy "kivág a szerver", mivel stressz-teszt van (volt), szóval rendesen le volt terhelve. UI-s hibaüzeneteket pl nem kaptam, égbekiáltó buggal nem találkoztam, nagyon sok MMO-val játszottam, soknál voltam béta teszter, de ez azokhoz képest egyben van. A fő baj az elbaltázott koncepció. Ma, ha havi előfizetési díjat akarsz kérni valamiért, akkor ott már nem elég a WoW színvonalat hozni, valami sokkal nagyobbat kell durrantani. Ez a produktum nem üti meg a mércét. Az a gyanúm, hogy az TES névvel akarták eladni, a sok Morrowind/Oblivion/Skyrim fannak. De szerintem pár hónap alatt felébrednek a hívők is. Bukta lesz.
-
Diopapa
addikt
Nem tudom mivel játszott a jóember, de attól még, hogy TES-es a hud, nem lesz valami "Skyrim multiban". A FOV-tól sokan szédülnek, (nem állítható) a látótávolság egy vicc, (pl Skyrimben elláttál olyan helyre, ahova negyed óra sétával jutsz el), a TESO-ban ez kb 30 mp-es séta (sem..). Szerintem kicsik a mapok, minden túl sűrűn van belerakva, olyan, mintha makettek között rohangálnék emiatt, nem érzem, hogy hú de nagy világban rohangálok.. :/ Szokásos mmo illúzióromboló betegségeket sem tudták legyőzni benne, a kezdő zónákban ugyan olyan ruhás playerek rohangáltak ugyan arra, ugyan úgy. Sok helyen shader indokolatlan használata van, időnként még a kő is visszatükröződik, máshol meg kopár, egymáshoz nem illő objektumok vannak összeszórva, pl talajon áll valami épület vagy rom, nem értem miért nem lehet oda eljutni, 2014-ben, hogy látszódjon, az az épület a talajon áll, nem csak a grafikus rakta oda. Nem tudom érthető-e. Ha magasból nézed pl a talajt, az ismétlődő textúrák ritka ocsmányul vannak megcsinálva, ennyire bénán talán az Everquest 2-ben láttam utoljára.. :/ No meg ilyen dolgok, gugol mellettem egy másik player, fordul körbe, ez úgy néz ki, hogy a tengelye mentén forog, egy deka animáció vagy ilyesmi nincs, meg sem mozdul, csak forog..
Ami pozitív, az a töltőképernyőkön megjelenő szép artwork. Kár, hogy annak a hangulatnak a töredékét sem sikerült belepréselni a 3d-s játéktérbe...
Jah, és a legnagyobb bánatom... Komolyan nem változnak a napszakok? Baromi jó lenne már kimászni ebből a gödörből, amibe az EQ/WoW páros beletette az mmo-kat, mert ez így nagyon gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A VG247 oldal munkatársának volt szerencséje kipróbálni a játék bétáját, a tapasztalatairól készített egy beszámolót.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mazda topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest