- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
Egri Imre #17 üzenetére
a mesterséges intelligencia
Én kicsit pesszimista vagyok e téren, szerintem ez csak illúzió. Nem hinném, hogy valaha lesz egyáltalán olyan formában, ahogy most gondolnak rá az emberek. Pedig ma a Sci-Fi filmek elengedhetetlen része valamilyen MI eszköz (pl. Vasember - Jarvis).
Inkább ahogy írtad, asszisztensként tudna működni, tehát csak nagyon erősen egy témára koncentrálva, vagy csak általános kérdésekre válaszolva. Bár.. kitudja. Nem rég ugye azt hitték, hogy a PC-k nem lesznek elterjedve a háztartásokban, aztán meg mégis..
Na ez most kicsit értelmetlen agymenés volt. -
TomMusic
őstag
Hát, szerintem már elég régóta nem arról szól a gazdaság, hogy az embereknek minél hasznosabb/időtállóbb.. terméket adjanak el.
Egyébként jó pár kütyü valóban hasznos (pl. a telóról kapcsolható lámpa, amit én is meg fogok csinálni, már meg is van hozzá (fejben) minden, csak időm meg antilustaságom legyen hozzá), de pl. az okoshűtő az még viccnek is rossz.
Szerk.: de azért remélem divatba jön valamikor a minőség, illetve jó lenne ha megtörne már ez a mostani közgazdaságtani modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest