Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Höhö.
-
pulyka jocó
senior tag
Hát ez érdekess lessz O.o
-
Ubran
tag
Ez a hir tenyleg nem semmi
-
Cipó
csendes tag
GOTY edition is lesz?
S tényleg ezért majd fizet valaki? De tényleg??? Vagy free to play lesz? S skineket lehet venni majd a kockákra ebből jön a bevétel?
Tuti PS+ és xbox liveon ott sorakozik majd az ingyen megkapod kategóriákban.
-
Remélem One-ra is 1080p és 60 fps-es lesz!
-
-
bali93
tag
Hatalmas game lesz, ezt várom már mióta!
-
kovsol
titán
Szerintem ez a játék ami fölös az új konzolokra.
Tipikusan kézi eszközökre tudom leginkább elképzelni. -
törölt tag
Nem sok értelmét látom. Én pl. max telefonon játszok tetris-sel.
-
törölt tag
én maximálisan támogatom a remake-et. a réginek valahogy se a sztorija se a lezárása nem jött át, remélem kijön legalább egy rész az előzményekről (honnan jöttek ezek a furcsa elemek, hova tűnnek el???) és egy két fojtatás. úgyis lesz pár dlc hozzá, majd talán egyben gyűjtői kiadásban megszerezzük
csak legyen sandbox, legyen benne multiplayer 32v32-ben, csini fhd textúrák, és valami jófajta mudvaine vagy slayer aláfestésnek
és könyörgöm kombóval növekvő perkeket!!! legyen nuke meg stady aim, legyen nitro és rewind!!!!
-
banhammer
veterán
"...a valaha készült legjobb Tetris játék fog elkészülni..."
Őszintén mit lehet egy faék egyszerűségű játékon csicsásítani?
A Tetrisnek pont az a lényege, hogy egyszerű, mint a faék.
Gyakorlatilag szinte nulla grafikával, zenével, hanggal is lehet jó Tetrist csinálni. -
Mikiller
aktív tag
Én csak azt akarom, hogy legyen benne ranglista és tudjam benne a rekordomat megdönteni.
Nem vicc, de mostanában ezt az alapvető funkciót valahogy mindig kifelejtik. Androidra sem találok ilyen tetrist azok közt, amik valahogy ki is néznek. PC-n még mindig a kb.10 éves Zetrix-el játszokEsetleg, ha érdekel valakit: Zetrix
-
.LnB
titán
Ha az Ubisoft, csinálja akkor ez is sandbox lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest