Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Megnéztem... ügyes, de ez a fraktálos villogó valamicsoda nem az én világom. Kicsit olyan mint valami régi scenes demó. Marad a Puyo-Puyo Tetris.
-
Kasya
nagyúr
A Game Pass-t értem, hogy abban elérhető. De hogy amúgy 14k legyen az ára, az már túlzás...
-
Wesder
titán
Ami nagyon jó benne, az a ritmusra rezgés. Bele sem merek gondolni milyen lesz majd DualSense Controllerrel.
-
mperlaky
csendes tag
Sosem érdekelt a tetris de mivel fent game passen és vicceseket olvastam róla ezért adtam neki egy próbát. Nagyon nagy vizuális élmény a journey mód, este fülhallgatóval stb. Ajánlom bárkinek aki szeretne tetrisre veretni
-
Rodi 4.80
senior tag
Köszi a tesztet, szemezgetek vele egy ideje, most ki is próbálom!
-
genlog
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #4 üzenetére
Szerintem ezzel rosszabb lehet játszani, mint a kézivel. A grafika önkényes tupirozás, kb. mint az első 3D-sített játékok, amiknél visszasírték a 2D-s elődöt.
-
genlog
aktív tag
Alin veszel 20 dollárért kézi konzolt, amiben több játék is van... elemmel elmegy hetekig. Ha már mindenképp a retró kell.
-
GreatL
őstag
Biztos jó, majd ránézek PC-n. Viszont nem hinném hogy multiplayer élményben lenyomja a Puyo-Puyo Tetris tetriszét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar