Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Megnéztem... ügyes, de ez a fraktálos villogó valamicsoda nem az én világom. Kicsit olyan mint valami régi scenes demó. Marad a Puyo-Puyo Tetris.
-
Kasya
nagyúr
A Game Pass-t értem, hogy abban elérhető. De hogy amúgy 14k legyen az ára, az már túlzás...
-
Wesder
titán
Ami nagyon jó benne, az a ritmusra rezgés. Bele sem merek gondolni milyen lesz majd DualSense Controllerrel.
-
mperlaky
csendes tag
Sosem érdekelt a tetris de mivel fent game passen és vicceseket olvastam róla ezért adtam neki egy próbát. Nagyon nagy vizuális élmény a journey mód, este fülhallgatóval stb. Ajánlom bárkinek aki szeretne tetrisre veretni
-
Rodi 4.80
senior tag
Köszi a tesztet, szemezgetek vele egy ideje, most ki is próbálom!
-
genlog
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Szerintem ezzel rosszabb lehet játszani, mint a kézivel. A grafika önkényes tupirozás, kb. mint az első 3D-sített játékok, amiknél visszasírték a 2D-s elődöt.
-
genlog
aktív tag
Alin veszel 20 dollárért kézi konzolt, amiben több játék is van... elemmel elmegy hetekig. Ha már mindenképp a retró kell.
-
GreatL
őstag
Biztos jó, majd ránézek PC-n. Viszont nem hinném hogy multiplayer élményben lenyomja a Puyo-Puyo Tetris tetriszét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest