- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
balintka #947 üzenetére
Nem ment!
Visszatettem az F50 (régi) gyárit, ebben működik egyedül a leszabályozás, viszont rögtön rekordot is döntött, 9819 ponttal, úgyhogy marad ez a BIOS, a teljesítmény ugyanaz, de a melegedés nem, nyugalmi állapotban.
Természetesen, aki tudja, ossza meg velem, miért nem működött a leszabályozás.
-
balintka
addikt
válasz
Gézengúz #945 üzenetére
3Dhez beírva az értékeket visszaesett a teljesítmény kb. 10%-kal 3Dmarkban. (de nem vette vissza nyugalmi állapotban az órajelet) Megpróbálom még a 2D-hez beírni, ha ott sem szabályozza le, akkor visszateszem a gyári BIOSt, de az újat mert ezzel megnőtt a teljesítmény.
-
balintka
addikt
Itt meg gondolom a 2 pipa a boot előtti inditó képernyőért felel, ugye?
Most, ha jól nézem, eddig a kártya csökkentett órajelen ment 3D-ben?
Ha beírogatom az órajeleket a 2D-hez, az nem veszélyezteti a kártya működését, megbízhatóságát?
Sajna a venti mindig 100%-on megy, nem értem, miért szabályozza automatikusan a hőmérséklet függvényében a BIOS.
-
balintka
addikt
válasz
balintka #936 üzenetére
3Dmark06 alatt kb. 3-400 ponttal több jött ki, de nem tudom ez lehet-e a BIOS frissítés miatt?
A VGA-t pár napja vettem, utána mértem először, ugy emlékszem kb. 9300 pont felett dobott kicsivel, megjegyeztem onnan, hogy 4700 pont körül adó 8600GT-nek majdnem a dupláját adta.
Most meg kijött 9717 pont. A kártyát amúgy sima Forceware uninstall után üzemeltem be, az legujabb ehhez való ForceWare-el, a Win-t még nem raktam fel újra.
Még annyi, hogy a gép bekapcsolásakor a boot képernyő előtt kiírja fekete háttéren a BIOS verziót, ezt az F50-nel nem tette eddig.
-
balintka
addikt
Olyan kérdésem lenne: frissítettem Gigabyte NX96T512H (Samsung RAM-os) kártyám BIOS-át a legújabb, F61-re, F50-ről. Nekem úgy tűnik, hogy ebben nem veszi le 2D alatt az órajelet, úgy mint F50 BIOS-sal. Valaki meg tudná ezt erősíteni?
A GB oldalon ez van az F61 BIOSnál:
1. NVIDIA Source BIOS Version: 62.94.3C.00.00
2. ECLK/MCLK is 650/1625/900MHz
3. Samsung memory(H-die)
4. close smart FAN functionA 4. pont mit jelent? Ezt a "nem visszavett" órajelet?
szerk: ha nem veszi le az órajelet, lehet érdemes lenne visszatennem a régi BIOS-t?
szerk. mintha jobban hallanám a vga-n a zalman hűtőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Radeon HD 3850 ellenfeléül kikiáltott kártya referenciaváltozata után a gyárilag tuningolt Zotac AMP adataival bővültek a grafikonok.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Ford topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Politika
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest