- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
péter007 #2462 üzenetére
na jó, azt tudtam eddig is, hogy belemegy, mert Nokia fórumon mondták már. Viszont tapasztalatot senki sem írt, hogy tényleg észrevehetően tovább bírja-e a telcsi, vagy csak fél nappal bír többet....
Légyszi majd írd le mik a tapasztalataid! Ja és azt is hogy hol láttál 1200 mAh-s BL-5C-t mert én sehol eddig... a 900mAh meg nem nagy előrelépés...
-
péter007
senior tag
válasz
péter007 #2451 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Most néztem hogy BL-4C-ből nincs is nagyobb kapacitású mint 860 mAh csak 720-as van de azzal meg nem sokra megyünk.
BL-5C-ből viszont van 1020 és 1100 mAh-ás változat, de én nemtom megnézni hogy az enyém mennyi, mert arra meg basztak ráírni.
Gondolom a 3120-hoz valami gyengébb változatot adtak, ha ma lesz időm megpróbálom belefaragni a 6300-ba.Üdv peter
-
Coyote2000
őstag
válasz
péter007 #2235 üzenetére
nem, itt nem a közismert kódokra gondolok, hanem valami speckóra
lehet hogy PC kapcsolat kell hozzáa közismert kódok:
*#06# IMEI
*#0000# szofterverzió
*#war0anty# egyéb infók (gyártás dátuma, teljes használati idő (utolsó frissítéstől), stb)még van pár, ezek működnek is, de nincs ennél komolyabb kódom. Egy régi Nokián egy számsorral elő lehetett hívni a szervízmenüt, később egy PC progi tudta ezt, de most már nem tudom hogyan lehet előhozni. A szervízmenüben ott volt a jelerősség, akkuállapot részletesen, a feszültségek, a telcsi hőmérséklete, még a hangszóró százalékos állapota is!
-
-
tresh
veterán
válasz
péter007 #1892 üzenetére
Hát tudod én inkább leszek tulajdonos egy ilyen elegáns kis 6300nak mint egy olyan szappan 6233 nak (nem bántás ként mondom,jó telo csak nekem nem az esetem)és mivel filemt nem telon hanem dvdén nézzek így ez se bánt nagyon igaz semmibe nem tartott volna a 6233kamera swjét rádobni de ez van így kell szeretni
-
tresh
veterán
válasz
péter007 #1878 üzenetére
hát nem én még nem hallottam róla bár tényleg vannak érdekes dolgok h pl 6233 nál VGA ba megy a dolog itt meg csak a szokásos már már semmit se érő felbontásba,erre azt tom mondnai hogy ha annyira akarná a nokia akkor sw frissítéssel lazán megoldaná a dolgot de sztem azért maradjunk abba h ezek kamera dolgok nem igazán azt célt szólgálják mint pl egy digitális fényképező stb és sztem anokia is így van vele szal ez csak egy teló(teszem hozzá mondjuk annak én is örülnék ha min 320x240 be tudnék megnézni pár videot rajta ha már iylen jó kijelzője van
-
Attys
csendes tag
válasz
péter007 #1634 üzenetére
Nálam egy hétig megy, pedig végig be van kapcsolva
sőőőőt, még telefonálok is vele hébe-hóba. Szerintem a 2 hetet tuti kibír kikapcsolva. De persze ha -20°Cban hagyod akkor nem bizti. ;)
Ha a boltban vásárlás előtt megkérded, nem néznek furán
Majd meséld el mennyit bírt kikapcsolva. -
Coyote2000
őstag
válasz
péter007 #1613 üzenetére
Megmondom őszintén, én REMÉLEM, hogy a későbbiekben sem fog bejáratódni
Sok telcsin megfárad ez az ajtó, és később idegesítően lötyög, vagy megnyúlik annyira, hogy nem simul bele a telcsi oldalába. Én kifejezetten örülök annak, hogy ebben ilyen kemény anyagból van, még akkor is, ha nyitáskor kicsit erőlködni kell.
Akit zavar, az esetleg szakítsa/vágja le, vagy a beakadó pöcköket kicsit hajlítsa meg, hogy ne tartsanak olyan erősen... Az L7-esem USB csatlakozójánál nem volt semmilyen fedél, mégsem lett semmi baja. Víz ellen ez a fedél sem véd, bár sajnos vannak akkora hézagok a keret mellett, hogy a telcsi belseje is könnyebben porosodhat.Én úgy csinálom, hogy oldalt bedugom a körmöm, majd amikor picit kipattanik, elhúzom a körmömet a felfelé, majd végig felső részén - így nem feszegetem, mégis kinyílik.
Más tészta, hogy akinek túl nagy a buci az USB kábelén, annak utána is útban lesz az ajtó... -
Zsolto
őstag
válasz
péter007 #1613 üzenetére
Nem tudom, bejáródik-e, de hidd el, nem érdemes kábelen keresztül vacakolni vele ha nagy mennyiségű adatot akarsz mozgatni. Ha van kártyaolvasód és BT a számítógépedben, akkor inkább csináld így: töltsd fel kártyaolvasóval a zenéket, videókat, aztán a kisebb, időnkénti módosításokat már prímán el lehet intézni BT-n át akár a Nokia PC Suite segítségével. Így nem kell bosszankodni az USB-fedéllel.
-
-
Ricardo
titán
válasz
péter007 #1587 üzenetére
A két link közül melyik nem egyértelmű? Az amelyikben elemzik hogy nem kell formázni (Tehát nem kell tovább tölteni csak amíg feltölt) vagy a linkelt fórumtéma ahol kibeszéltük ezt
Ha biztosra akarsz menni és nem nyugtatnak meg az olvasottak , akkor kikapcsolva hagyd fenn a töltőn éjszakára
Egy éjszaka biztos elég, és a kikapcsolt töltés egyenletessége is tuti jót tesz.
Ha ez sem elég a nyugalomhoz akkor hagyd fenn 16 órát. Szerintem nincs rá szükség, de ártani nem árt tehát nem veszíthetsz vele.Remélem így elég részletes és egyértelmű. Ha nem akkor folytassuk ezt a linkelt topicban mert nem igazán illik ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest