Hirdetés
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frederico #1667 üzenetére
1. Nálam ez egyáltalán nem észrevehető
Szóval nálad egyforma a négy irányú navi gomb érintése/nyomása? Nem érzel semmiféle különbséget egyik irányban sem, vmelyik megnyomásánál?
Azért ezekek a hibák, hibák... és én is csak azért siránkozok itt, mert egyenlőre nem akarom kiadni a kezem közül, vagyis nem tudnám, h h oldanám meg, h addig legyen telefonon. Valószínű nem ingyen oldanám meg és pár idegesítő apróságok ezek, meg szeretném oldani majd vhogy... Na mind1.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Frederico #1652 üzenetére
Javitanék: Moto L7-re korlátozás nélkül fel tudtam tenni az angol-magyar szótárat is, ami 7MB...
Viszont még soha nem volt olyan Nokiám, amin ne lett volna ilyen buzi korlátozás.
Korábban a PC Suite nem volt hajlandó JAD fájlt csinálni, erre kitalálták a JAD maker-t. A mérethatár viszont egy baromság, a telcsi egyszerűen nem hajlandó elinditani sem a progikat, még akkor sem ha JAD-dal együtt feltelepitem.
-
Frederico
csendes tag
válasz
Frederico #1652 üzenetére
Javítom magam
Szóval tényleg nem egyértelmű, hogy nem az összes telóra írtam. Nekem eddig motorolával voltak ilyenfajta tapasztalataim.
Mellesleg az h értelmetlen-e a korlátozás azon érdemes elgondolkozni, gondolom nem viccből rakták bele. Pl nekem a Driv3r játék ami 624kb elég gyakran kifagy., persze ez lehet programozási hiba is. A másik ami eszembe jutott, hogy a teló saját memóriájában van elég szabad hely? (lehet átmeneti tárnak használja) -
Coyote2000
őstag
-
Zsolto
őstag
válasz
Frederico #1533 üzenetére
Jó ötlet, hogy a PDA-s felhasználást is említed, valóban, így a kártyát más kütyüben is tudja használni, még ha abba mini- vagy normál SD kártya kell is.
De ettől függetlenül is javasolnám legalábbis a normál SD adapteres változat megvásárlását, mert kártyaolvasóval sokkal gyorsabb feltölteni adatokkal a kártyát, mint ha benne van a telóban. Amúgy nem is láttam még olyan microSD kártyát, amihez ne lett volna SD adapter.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Frederico #1396 üzenetére
Ha iPhones telcsit szeretnék veszek egy iPhonet
Jogos, de tegyük fel, hogy nem akarsz annyi lét kiadni olyan funkciókért, amit vagy ki sem használsz, vagy más telcsi is tudja... Mondjuk én szeretem az egyedi megoldásokat - valószínűleg ha iPhone-om lenne akkor Nokia menüt erőltetnék rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Metal topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest