Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hello.
Én megoldottam a zenehallgatást, vettem egy mp3 playert. Így kímélem is a teló akkuját, és ha az mp3 lemerülne, akkor még ott a teló... (max 8 órát bír egy... A zenetár tényleg állat lassú sajnos
)
Ha nem ismeri fel a fülest, akkor kontakthibás lesz a teló jack dugója, vagy pedig az átalakító a ludas.
Az akksiról annyit, hogy nem lehet bele rakni bl5c-t, mert másképpen van kiképezve a kis pöckök fennt, max hogyha fogod magad és elkezded faragni, akkor esetleg bele rakhatod, DE ezt csak a saját felelősségedre. Mellékesen max 1-2 nappal bírná tovább, ha nem nyúzod, de ha zenét meg javat csinálsz rajta, akkor esetleg félig merül le (3 óra zene meg fél óra java amit írtál)
-
oris
aktív tag
-
-
-
nolika
senior tag
#1401[link]
???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest