- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
Ha jól láttam nem írtátok a tesztben, hogy ezeknél az egereknél nincs többé az eddig megszokott középső gomb (mivel ugye annak a helyét átvette a váltás a két görgetési mód között). Másik gombra se lehet beállítani, csak egy third party setpoint programmal.
Egy barátom olyan mx-et fogott ki, ami állandóan laggol, nem igazán találja meg a vevőt. Ahogy olvasom külföldi fórumokban, nem egyedi eset, sőt.
A hüvelykujjnál lévő görgő engem nagyon zavart, de csak egy napot használtam. Biztos meg lehet szokni, csak egy ilyen egértől, ennyi pénzért, én többet várnék el.
Józan ésszel nézve, én nem nem venném meg, nem is ajánlanám másoknak. De ki tud józanul gondolkodni, amikor ilyen hihetetlen jól néz kiÉs a fogása is egy álom
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk, milyen érzés a motorral is megtámogatott MicroGear görgetőgombot tekergetni.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest