Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
egy dolgot hiányolok belőle: cserélhető AA/AAA-akksi...
Ha 3 even belul hal ki a LiIon akku, akkor Logitech supporton uj eger leverese.
Ha 3 even tul, akkor eger szetszed, aztan sufnituning.Hivatalosan az MX1000-hez se lehetett kulon akkut kapni, megis megoldottam: 3k volt egy megfelelo meretu Pentax fenykepezo akku, aztan csak ra kellett forrasztani az eger gyari akkujanak a kabelet, aztan mukodott. (amig mikrokapcsolot nem akartam cserelni
)
-
majom2
senior tag
egy hete használok egy MX revolution-t. életem eddigi legjobb egere! egyszerűen imádom. olyan mintha a tenyerembe öntötték volna. minden gombja kiválóan használható, szuper a második "görgő" is. egy dolgot hiányolok belőle: cserélhető AA/AAA-akksi...
lehet h hülyeség ezt így kijelenteni, de nekem ennél jobb nem kell. csak ajánlani tudom. -
SOAD19
addikt
Hello!
A Revolution kollegákhoz lenne egy kérdésem. Március végén vettem egy Vx-et. A görgője fasza, nekem nagyon tetszik csak mostanában kicsit hangos.
Ha jól emlékszem, amikor megvettem nem nagyon volt hangja egy nagyobb rántásnál se. Mostanában viszont ha nagyobbat görgetek(természetesen szabadonfutóban használom) olyan hangja, mint egy rulettnek, mintha csapágyas lenne. Nálatok is előfordult ez?! Meg el kezdtek a keresőgomb (görgő alatt)+ az oldalsó gombokon a feliratok kopni.
-
SOAD19
addikt
Ha jól emlékszem a tegnap vett egerem telepítőjén a 4.0 volt és azon még nem volt rajta. Így betallóztam a Firefoxot. Érdekes, de mintha a telepítés során azt írta volna ki, h nincs elérhető frissítés. De a Logitech honlapján már fennt volt a 4.40.88.
Itt is köszi szépen a google-ös segítséget.
-
gid
tag
Sziasztok vettem egy mx revolutiont, mindennel nagyon meg vagoyk elégedve, csak a középső gomb beállíthatatlansága miatt vagyok szomorú.
Eddig megszoktam, hogy akármlyik utolsó egérdriverben is be lehet állítaná bárhová, itt viszont hiába keresem, egyszerűen nincs. A legjobb lenne, ha át tudnám tenni valamelyik oldalsó gombjára.
Firefoxhoz egyszerűen nélkülözhetetlen, fel nem fogom miért hagyták ki ennek a lehetőségét a szoftveréből. -
Tomee85
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is nagyon tetszett a MX Revolution, így rászántam magam, és vettem egyet...
Kicsit drágálottam, de csupa jót hallottam csak róla.
Viszont, most 2 hónap után meghalt szegényke. Nem tudok vele kattintani. A jobb és a bal gombokra teljessen érzéketlen. Holnap viszem vissza az üzletbe, remélem nem fognak vele problémázni, és kicserélik.
Ennek ellenére nagyon megszerettem, nagyon jó kis egerentyű... -
MTbc
senior tag
Hali megvettem a Nanot nagyon jó,csak az nem tetszik rajta hogy az oda-vissza gombok nem két oldalán vannak, nem esik ujjra.
-
d@minator
addikt
Sziasztok.
Egeret keresek 7000Ft-ig. Ne legyen nagy és nehéz főleg játékra kell. A G1-et néztem ki. Vélemény? -
cs_zsolt
csendes tag
"Ráfanyalodtam" egy Mx revolutionra, és eddig teljesen le vagyok nyűgözve.
Ami jó:
- igényes kivitel
- tölti magát
- teljesen jól kézreáll
(az első egerem, aminek elég hosszúak elöl a gombjai ahhoz, hogy a majomszerű lelógó ujjaimmal meg is tudjam normálisan nyomni őket)
- jó görgő
(teljesen bevált ez a szabadonfutó görgő, nagyon jól használható, jó az automata átkapcsolás is)
- sok gomb, jó szoftver funkciók
(a legnagyobb királyság hogy programonként lehet változtatni melyik gomb mit csináljon -> Photoshop userek előnyben)Ami nem jó:
- görgő alatt is van gomb, de nehéz megnyomni
(régebben ezzel duplaklikkeltem)
- a szabadon futó görgő némely programot behülyíti
(pl Visual Basic editor leakad tőle, csak 10mp múlva tér magához)
- tényleg bugos a szoftver
(átfedik egymást az elemek stb)
- az ára
(nagykerben 16.5e + sarc)No 3 nap után ennyi, csak javasolni tudom a cuccot.
-
MTbc
senior tag
KÖszi az vx és a vx nanot szeretném kipróbálni mennyire kicsik a kezemben.
-
cs_zsolt
csendes tag
Sziasztok
Mx 620-al szemezek, kérdés hogy pl a dupla kattintást be lehet állítani a középső gombra (=görgő)?
-
gabs
tag
Szia!
Nekem pont VX Nano-m van. Hibáját még nem találtam. Ellenben nagyon szeretem.
Kis mese róla:
Csomagolásban: CD-n szoftver, használati, egér, nano vevő, Duracell AAA elem, kis szütyő a hordozáshoz).
A szoftverrel minden rendben, simán települt, megőrizte a touchpad beállításait. Csomó minden konfigurálható benne. Saját gomboknál pl. rögtön beállítottam a középső "kereső" gombot keresés helyett vista ablakváltásra, az előre/hátra lépő gombot, a görgő alatti gomb helyett mást a böngészéshez.
Elem élettartamról sokat nem tudok mondani, mert én még a V500-asból átmentett újratölthető akksikat használom. 80%-os töltöttségnél 100 napot írt, jelent pillanatban 55% és 33 nap. Amúgy pedig segítségként 10%-nál az állapotjelző led pirosan villog, hogy éhes. Tálcán is megjelenik figyelmeztetés.
Méret/súly:
Átlagos kezem van, és pont jó bele, ha rátenyerelek az ujjam alig ér túl a gombon. Nem szeretem a nagy egereket, de a túl piciket sem, ez pont jó.
Görgő:
Naaagyon jó. Néha azon kapom magam, hogy csak úgy meglódítom, hadd forogjon. Kb. 10-12 mp-ig pörög tovább. A fokozatos gördítést szinte egyáltalán nem is használom, de az egér felemelése nélkül lehet váltani a két mód között, az egér benyomásásval (picit erősen kell ehhez nyomni). Még valami: balra-jobbra is billenthető a kerék, így horizontálisan is lehet gördíteni.
Vevő:
Tényleg pici. Ennyi. Valóban nem kell kihúzgálni a gépből ha táskába teszed. Nem kell félni, hogy letörik. Ha mégis ki kell venni, betehető az egér belsejébe az akksik mellé.Ha van konkrét kérdés, szívesen válaszolok.
-
MTbc
senior tag
Valaki tudna mesélni a Vx Nanoról picit vagy topikot ajánlai (nem találtam), érdekelne hogy milyen esetleges hibái vannak.A görgő szerkezete teljesen úgyan az mint a Vx,Mx,Mx620-as egereké?
-
adalbert1
veterán
Én is tulaja lettem egy MX620-nak, ami tetszik benne (főleg az EX110 kombó egere után):
-Nem zabálja az elemet
-Nekem kézreáll
-Microgear görgő (habár ezt még szokni kell, de jó ötletnek tartom, legalább nincs az a jellegzetes görgő hang)
-Az egér oldalának borítása
- 5 év garanciaAmi nem tetszik:
-Nehezebb (habár ez is lehet hogy csak megszokás kérdése)
-Search gomb helye (kicsit túl közel van a bal egérgombhoz, még jó hogy setpointban állítható a funkciója)És egy kérdés:
Be lehet azt vhogy állítani, hogy firefoxban a görgő lenyomásával be lehesen zárni a tabokat? A régebbi egérnél ez automatikusan így volt, itt meg nem találtam semmi ilyen beállítási lehetőséget a setpointban.
-
vah-vah
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #99 üzenetére
szerintem revolution, kényelesebb (nagyobb) mint a nano! énis ezt fogom holnap megvenni... hol láttad 12 k ért?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Én két egér között vacilálok, asztali számítógéphez venném:
1: Logitech VX Revolution Cordless Laser (12 rugó)
2: Logitech VX Nano Cordless Laser (14 rugó)
Szerintetek meik éri meg jobban
Igazából formailag a VX revolution jobban bejön.... -
Az-X
őstag
Lehet hülyeséget írok, de a VX-en nem alul lehet kapcsolóval állítani a görgő üzemmódját?
-
Az-X
őstag
Tegnap vettem egy ilyen MX Revolution csoda egeret. Eddig egy szintén Logitech, MouseMan DualOptical-t használtam (új korában kb. ugyanennyibe került
). Kb 7-8 éves lehet most és arra lettem figyelmes, hogy finom munkánál mintha akadozna picit... korábban ilyen nem volt. Ezekszerint az egerek is öregszenek... a gumi borítása is szó szerint lerohadt róla, de hát nagyon szerettem... no mind1 eltettem pótegérnek
Pár, rövid idő alatt tapasztalt dolog. Nagyon kényelmes.. nagyon hamar rá lehet szokni. Előttem valaki panaszkodott, hogy túl nehéz... szerintem ha ennél könnyebb lenne az már igen nagy baj lenne. Vennie kéne valami normális egérpadot... nekem egy ilyen üveg egérpadom van ezen meglököm és simán csúszik... a súlyát meg sem érzemA gombok nekem nagyon kényelmesek... a görgő dőlésével semmi gond nincs, nekem pont kézreáll. Töbnyire PS munkákra használom, eszméletlenül pontos, az oldalsó görgőn van a zoom-in , zoom-out, oldalsó gombokon a ctrl+z, nagyon praktikus
Az aksihoz annyit tennék hozzá, hogy van egy Nokia telcsim ami 4 éves... a gyárilag vele kapott aksi van benne, 1 hetet kibír, pedig színes kijelző meg minden. A titka, hogy normálisan kell használni. Egyik aksi sem szereti ha folyamatosan töltögetik, időnként ki kell meríteni és teljsen feltölteni. Így nagyon sokáig bírják a Li-Ion cellák.
És végül egy kis negatívum. Nagy ritkán leülök picit FarCry-ozni... tegnap este gondoltam megnézem milyen az új egérrel... és biza nagy szomorúság fogott el. Ugyanis nem megy. A menüben minden ok, betölti a pályát és meg sem mozdul. Billentyűvel mászkálok, az egéren megy a lövés, fegyverváltás, minden de nem néz jobbra-balra-le-fel. Ez mitől lehet? -
erdoke
titán
A VX széria extra görgető funkciója driver nélkül is működik? Most szeretnék venni egyet, de drivert csak hetek múlva tudok telepíteni hozzá (ha megoldható egyáltalán). Egyébként se hiányzik a memóriazabáló driver a laptopra.
-
quby
őstag
a balkezesek nevében köszönöm a neves gyártónak, hogy ismét ''gondoltak'' ránk
-
dennisjunior
tag
Nekem egy Logitech LX5-öm van, és imádom
. Két jobb fajta ceruza elemmel kb. fél évet bír.
-
Oliverda
félisten
Én február óta használom, átlag napi 8 órát, és eddig tökéletes a görgő (kopp-kopp). Lehet hogy ez már újabb kiadás, vagy csak szerencsém volt/van.
A gombok sajnos gyárilag nem programozhatók korlátlanul (pl a középső, görgő mögötti gombot csak keresésre lehet használni)
Ez így ebben a formában nem igaz: [link] -
kisakos
csendes tag
Én jó ideje használok MX Revolutiont (9 hónapja kb.), előtte MX 1000-esem volt, a következők a tapasztalataim:
- A Revo görgője sajnos hamar elromlik, és ez szerintem tervezési / típushiba. Nálam kb. 3-4 hónap után kezdett akadozni szabadonfutó üzemmódban, azóta is használható, csak most pl. már nem tudok egy rántással a lap aljára tekerni. Érdemes megnézni pl. MediaMarktban a kitett Revo-kat, ott is mindegyik görgő széjjel van ütve a folytonos kapcsolgatástól meg fogdosástól. Jó, ez nem jellemzi a rendes napi használatot, de éveken át, tartós használatban előbb-utóbb mindegyik Revo görgője meg fogja adni magát.
- A görgője tényleg nagy ötlet egyébként, remélhetőleg a következő generációkban már továbbfejlesztik. A legzseniálisabb az, hogy olyasmire épít, amit önkéntelenül eddig is próbált az ember: ha sokat kell görgetni, mindenki nagyobb ''svunggal'' kezd neki, ''lendületet vesz'' a középső ujjával, stb. Ezért pofonegyszerű a használata és könnyű megszokni (és ezért lesz utána már minden más egér fapados).
- Az akkumulátora szvsz kevesebbet bír, mint a MX 1000-é, de sokkal hamarabb feltöltődik (kb. 1,5-2 óra alatt teljesen feltölt, MX-nél ez több óra volt), szerintem nem komfortcsökkentő faktor. (A cikk állításával szemben megjegyezném, hogy a két töltőbölcső nem kompatibilis.)
- A gombok sajnos gyárilag nem programozhatók korlátlanul (pl a középső, görgő mögötti gombot csak keresésre lehet használni), de van egy uber options nevű független program, azzal gyakorlatilag minden szabadon állítható.
- Nálam a Razer Exactmat alumínium egérpaddal voltak gondjai, de azzal az MX 1000-esnek is, talán a lézeres érzékelők nem szeretik a durva felületét. -
Johnny Cage
addikt
G5 esetében itt ([link]) írnak a firmware-ről (lap alja felé), nekem konkrétan G5-ösöm van, de a Logitech oldaláról eltűnt az elérhetősége, csak SetPoint van. Az FTP serveren ([link]) még megtalálható a két régi firmware, de ha az emlékeim nem csalnak, annál már volt újabb is. Meg egyáltalán miért kellett a Support-ból kivenni...
-
Oliverda
félisten
válasz
Johnny Cage #69 üzenetére
Milyen firmware update?
-
orbano
félisten
válasz
ballington #77 üzenetére
szerintem is. én oldalról nézve 11 és 5 óra közötti szögbe raktam volna, nagyjából abban a vonalban mozog az ember hüvelykujja a legkönnyebben...
-
Shim
őstag
Ha jól láttam nem írtátok a tesztben, hogy ezeknél az egereknél nincs többé az eddig megszokott középső gomb (mivel ugye annak a helyét átvette a váltás a két görgetési mód között). Másik gombra se lehet beállítani, csak egy third party setpoint programmal.
Egy barátom olyan mx-et fogott ki, ami állandóan laggol, nem igazán találja meg a vevőt. Ahogy olvasom külföldi fórumokban, nem egyedi eset, sőt.
A hüvelykujjnál lévő görgő engem nagyon zavart, de csak egy napot használtam. Biztos meg lehet szokni, csak egy ilyen egértől, ennyi pénzért, én többet várnék el.
Józan ésszel nézve, én nem nem venném meg, nem is ajánlanám másoknak. De ki tud józanul gondolkodni, amikor ilyen hihetetlen jól néz kiÉs a fogása is egy álom
-
ballington
addikt
első ránézésre nekem tuti kényelmetlen lenne az oldalsó görgő használata, hogy így meg van döntve. ahogy így néztem, az én hüvelykujjam az asztal síkjával majdnem párhuzamosan mozog.
én a tervezők helyébe a vízszinteshez jóval közelebbi fokban (max. 5°-ban) döntöttem volna meg, vagy teljesen vízszintesre csináltam volna meg.
persze ez magánvélemény -
Gorath
tag
válasz
wienattwo #74 üzenetére
Köszi, ezért nem írtam biztosra, de őszintén szólva ez nagyon meglep. Egy ideje a Logitech-nél meg a MS-nál is divat, hogy mennek az egerek 1 elemmel, fura hogy ez nem. :S
Akkor tényleg csak az marad, hogy kisebb kapacitású akksi kell bele (vagy valami jó kis 100 Ft-os aluljárós 'Power' elem, az biztos könnyű).
-
Cyrin
addikt
Én nem játszom, és csak vezetékes egér érdekel.
MX400-at néztem ki. Tapaszalat valakinek? -
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #69 üzenetére
...jó, tehát ez mindenki számára rejtély...
-
orbano
félisten
gyári dongle-t használok, a gyári, frissített, javított widcomm driverrel a setpointon keresztül. általában szabájtalan leállásokkor veszti el. ezen felül néha ''beragad'' egy-egy billentyű, ezt sem komálom, bár elég ritka
50kért valóban sok, de ahogy nézem boltban 30 nettó körül van. karácsonyra sztem meglepem magam vele. -
Godlike
tag
Játékra a legjobb az mx510. Occsó egyszerű tökéletes.
Eredményesen használom már 4 éve.Call of Duty
Még sok is rajta a gomb, játék alatt csak a két oldalsót használom még pluszban! -
Vitya[GP]
csendes tag
Jó kis egerek, nem hiába Logitech!
Bár nekem az MX Revolution-osok jobban bejönnek!
-
Johnny Cage
addikt
...és arra rájött már valaki, hogy a firmware update miért tűnt el a Logitech oldaláról?
-
napos2600
tag
én is MX Revolution-t használok és az értékelésem: legjobb vétel! ;)
-
A diNovo-ban kellemesen csalódtam (nem a minőségére gondoltam
), összefogdosom, kézzel letörlöm néha a port, de igy sem karcolódik (nem úgy mint az első generációs Nano-m). A bluetooth driveréről annyit, hogy én a stock dongle-jével használom, ott meg szó sincs párosítgatásról, meg driver hibáról. Gondolom beépített BT-vel akarod használni, nem a sajátjával, mert akkor ebben nem tudok neked választ adni, még nem próbáltam. A lényeg, hogy a vevő és a bill eddig még sosem hagyta el egymást, de 5-6 méterről sem. Vékony (11mm), szép, erős, okos, szerintem megéri. Persze nem 50k-ért
-
macilaci78
nagyúr
Aggodalmaskodtok itt az akkun 5-6 év távlatából.
Szvsz felesleges. Szét lehet szedni ezeket az egereket? Biztosan. Vajh egyéni formaterevzésű, feszültségű akksik vannak benne? Hát, nem valószínű. Akkor lehet őket cserélni, kapható lesz a valamilyen szabvány szerint gyártott cella bele? Biztosan. Akkor meg miért kellene kidobni egy ilyen beépített akksis ketyerét, amikor egy jobb egérpad áráért újjá lehet varázsolni, ne adj Isten, nagyobb kapacitású akksival még javítani is az üzemidején?
Én személy szerint a vezeték nélküli porszívótól kezdve a távirányítós autig mindenben kicseréltem a beépített nem AA, AAA méretű akksikat és érdekes módon találtam az eredetitől nagyobb kapacitásúakat.
Ha venné valaki a fáradtságot és megnézné, hogy csavarozva, vagy ragasztva van-e az egér... -
kovi
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára én is tervezek egy jó egeret venni az öregedő MS Wheel Mouse után, de nemtudom ezek a vezetéknélküli egerek mennyire jók játékra. Régen az volt a hogy ezek késnek és inkább kábeles egerek jók a játékokhoz. Különösen FPS-hez!
Kár, hogy a tesztben nincs szó róla, hogy játékok alatt hogy teljesítenek. -
Cyrin
addikt
Nem erről., hanem a Wireless Laser Mouse 8000-ről, ami a síma, nem notebookhoz való. De ez mitől lenne jobb? sztem ez se jobb.
Nem a játékokkal van baj, én sem játszom, de az elfogadhatatlan számomra, ha lassan viszem az egeret, akkor a nyíl ide-oda ugrál, mintha egy göröngyös felületen mozogna.
Ezzel lehetetlen pozicionálni.
Bővebben a topic-jában. -
orbano
félisten
Hehe, a dinovo laser és mx 1000 bluetooth mellett nekem is ott fityeg a wheelmouse 1.1a
Egyébként milyen a dinovo edge? Nem karolódik? Gondolkodom a beszerzésén, jól menne az asus pw201-hez designban. lehetne gizdulni vele
ja és még egy kérdés: a bluetooth drivere rendben van már? nekem elég sokszor megadja magát a billentyűzet és újra kell párosítani
[Szerkesztve] -
Gorath
tag
''A majd egy éves üzemidő helyett sokkal jobban örültünk volna fele ilyen hosszúnak egyetlen AA-s elem terhelésével.''
Nekem MX600-am van (illetve Cordless Desktop MX3000), az megy 1 elemmel is. Bár ezt soha nem próbáltam, de erősen gyanítom, hogy akkor ez is. Ergo ez a negatívum kihúzható a listából.Sőt rögtön pozitívum válhat belőle, hogy változtatható a súlya, ráadásul még a súlyeloszlása is, mivel az 1 darab elemet 2 helyre is lehet tenni. ;)
Ja meg jelentős súlykülönbség van a ceruzaakksik között, szóval ha valakinek nehéz, használhatja egy pl. 1200 mAh-s akksival és máris könnyebb.
VX Nano-t én is hiányolom, kíváncsi lennék rá. -
Nem egészen értem ezt a hangero, meg mute gomb hiányolást emberek. Nekem a revo-n be van állitva, hogy ha a görgöt jobbra-balra tolom akkor vol. up-down ha fenti kis ''search'' gombot, akkor meg mute. Játékra nem rossz, de annyira tudom szeretni ezeket az ''ez egy szar'' kijelentéseket. Ha játék akkor g5. Nekem ezelőtt az volt, csak rájöttem, hogy mivel nem játszom (annyit), így nem nekem találták ki. Így a g5-g15 kombót lecseréltem egy mx revo - dinovo edge kombinációra. Nagyon okos minőségi dolgok ezek a logitech cuccok, és nem mellesleg szépek is.
U.I.: Játékra azért oda van téve a dokkoló mellé egy intellimouse 1.1a is -
TeeJay
félisten
én nem a mechanikára gondoltam
engem az érdekelt hogyha durván hetente kell tölteni az MX-et akkor vajon kibírja-e benne a beépített akksi 5-6évig
a mostani egerem pl bőven van már 5-6éves és mivel vezetékes optikai még most is jó
na és az volt mondjuk 5ezer anno
ha valaki 15-16ért vesz egeret nem szeretné ha 3-4év múlva megadná magát mondjuk a beépített akksi vagy ilyenek...
a görgő meg ugyan bírjon már ki 10évet -
waverider
senior tag
válasz
Phantom Lord #46 üzenetére
na majd ha a G szériából is lesz vezetéknélküli, ami használható is!, akkor veszek
[Szerkesztve] -
waverider
senior tag
köszönjük a remek tesztet!
Rudi Mester!
azt nem próbáltátok (illetve próbálnátok ki utólag ha lehet estleg), hogy tükröződő illetve üvegfelületen hogyan viselkedik az optika?
Keserű aksis tapasztalatok után én jobban örülnék, ha az MX Revo is elemes lenne... -
erdoke
titán
Kellene a VX Revolution-be egy LASER pointer, meg ilyen prezentációs gombok, amik a 8000-es MS egéren vannak, nameg a Nano adaptere, és meg is volna a tökéletes egér notihoz. Na, majd talán jövőre...
-
Grillo
őstag
Én azt nem értem, hogy miért kellett leszedni a 620-ról a hangerő gombokat. MX610-et használok, és nagyon jó, hogy azon van. Az ok, hogy az MSN meg az Outlook gomb nem kell, felesleges is, de hangerő miért nem fért el....
-
Phantom Lord
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #18 üzenetére
játékra ott a G széria
-
lúzer
veterán
60 Mbájt driver. Ez tényleg durva!
-
Godlike
tag
Az a vicc ha fejre állítom és meglököm a görgőt akkor fut ahogy kell
-
AMATŐR
őstag
Én az asztali gépemhez MX Revolution-t, a laptophoz VX et használok. Mindkét egér baromi kényelmes. Nálam sem lötyög egyik egér görgője sem!
-
Godlike
tag
Na majd nyaralás előtt útbaejtem a vizes boltot. Mire visszaérek csak szereznek másikat. Kb 2 hetet kellett várni erre.
-
Godlike
tag
Üdv!
Nekem VX-em van már majd 2 hónapos de a görgő már most megszorult rajta.
Új korában ha meglöktem még 20mp mulva is forgott most meg jó ha fordul kettőt.
Kicsit csalódtam.Most már régóta gondolkodom hogy visszavigyem-e emiatt csak félek hogy hazazavarnak ezzel a gonddal, pedig ha úgy vesszük elromlott. Szerintetek érdemes foglalkozni vele. A reszelős része tökéletes még most is.
Egyébként kényelmes és használható egér. -
Yaye
őstag
A teljes új görgős kínálat fölvonult? És a VX Nano hol van? Most volt róla ''teszt'' a Zindexen, na annak van kicsi adóvevője: [link]
-
Johnny Cage
addikt
Csak azt árulja el nekem valaki, hogy a Logitech oldalán hol találom eztán a firmware-t?... Setpoint van, firmware nincs.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Alvin_ti4200 #31 üzenetére
Lehet, hogy az életben egyszer iszonyat mázlista vagyok, de nem lötyög a görgője az egeremnek semerre, pedig nem kis kihasználtsággal működik.
-
Oliverda
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #31 üzenetére
Nekem is volt már jópár egerem. Logitech iFeel MouseMan, MX1000, előtte még valamilyen Microsoft is, stb.. Egy biztos, vezetékes egeret soha többet, illetve az MX Revolution messze a legjobb az össze közül. A görgő pedig tényéleg nagyon hasznos és kényelmes szvsz.
-
Alvin_ti4200
félisten
mint mondtam teszttermék, így nem fogom visszavinni, max visszaadni
A görgő nálam csak az egyik probléma a sok közül, de hogy megnyugtassalak, fél évvel ezelőtt volt egy másik MX Revolution is nálam, ugyanezek a hibák ott is megvoltak.
Amúgy 2 évig MX500-at, azóta (gari miatt) MX510-et használok, tudok mihez viszonyítani
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
No végre rágcsáló teszt is.
MX610 tulajdonos volnék, gondolkodtam a MX620 váltásra, de valahogy nagyon megszoktam a hangerőszabályzást. Bár revolutiont nem tapiztam, eddig az MX610 volt legkényelmesebb egerem.
Egy logitech setpoint verziónak és egy os típusnak örülnék, itthoni gondom miatt.
#28: bazz, éreztem, hogy valami sántítani fog. -
Oliverda
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
egérnek igen komoly súlya van.
Szerintem pont jó. Ennél könnyebb ne legyen egy egér. Nálam a görgő már fél éve patent módon funkcionál, szerintem vidd vissza és cseréltesd ki.
MX Revolution egy szar.
Ezt meg így kijelenteni...háát... -
Protezis
őstag
Egy sima 2 gombos optikai eger kellene nekem ilyen gorgovel (mondjuk ha a mostani ms wheel mouse-om ilyen lenne.... huhuuuu)
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #21 üzenetére
Ha már úgyis csak porosodik nálad igazán odaadhatnád néhány napra kipróbálni.
Ha tetszik megveszem.
Na?
-
REDeath
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #22 üzenetére
nem CSAK doksikhoz van, nem CSAK játékra, nem CSAK erre nem CSAK arra, hanem úgy általában mindenre... egyszerűen egér benne egy új technológiával.
''Több száz oldalas dokumentumhoz minek wireless lézeres egér 2000 dpivel 16k-ért?''
igazad van nem is kell hozzá , senki se mondta hogy ilyet muszály használni
de játékhoz sem kell MicroGear görgő... -
TeeJay
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
hát igen itt inkább 15ezer körül van az ár min 20körül
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Ezek szerint nem érdemes az mx1000-es erre cserélni? A baj az, hogy igazából ki kéne próbálni.
-
TeeJay
félisten
*lien computers-be 16ezer az MX revolution?
hogy adják ők 4ezerrel olcsóbban vajon? -
REDeath
őstag
nekem egy supernoname egerem van, szép piros fényel világít a görgője, az is jó, ha sokat kel görgetni akor ott a görgetősáv, valahogy megér nekem 15 ezret...
a formája is tök jó, az is ilyen tekert-ívelt valami, egyedüli baja hogy a kisujjam elsüllyd joboldalt. ja meg az is hogy egyszer pár éve q3a közben hozzávágtam az asztalhoz erőből, és azóta csak egyfajta egérpadon üzemel, pedig előtte a fefújható cola-s fotelemen is tudtam vele manőverezni
ui: fps... az mx revet nemis játékra tervezték....
[Szerkesztve] -
Korcsii
őstag
válasz
no igen... az FPS játékoknál van egy kis hátránya...
-
Pocoksari
csendes tag
Nekem MX revolution egérkém van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve....hozzáteszem nem éri meg az árát...egy olcsóbb egér+1 rekesz sör jobban megéri
A görgő nálam szarakodik néha (heti egyszer 5 percre)...de olyankor semmire sem reagál.... -
Alvin_ti4200
félisten
MX Revolution egy szar. Itt porosodik nálam egy már hónapok óta, egyszerűen használhatatlan bármire. Fogásra a világ legkényelmesebb egere, de amint meg kell mozdítani már jönnek a gondok. Először is a fogása miatt nehéz mozgatni, másrészt az egérnek igen komoly súlya van. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy lötyög benne a görgő mozgatásnál. Ha már a görgőnél tartunk, egyértelműen ez az egér leggyengébb pontja, gyakorlatilag pár hét alatt el tud romlani. Ezalatt azt kell érteni, hogy nem lehet váltani a darabos és a folyamatos görgetés között (csak amikor őnagysága hajlandó), ráadásul van olyan, hogy görgeted a scrollt és egyik pillanatban még darabos a görgetés, aztán hirtelen átvált folyamatosra, fegyverváltásnál elég vicces dolgokat tud produkálni pl.
[Szerkesztve] -
mizol
tag
Nekem van egy problémám Vista alatt a SetPoint-tal:
fejlesztő eszközöket és még néhány alkalmazást admin-ként kényszerülök futtatni - ezekben a programokban a SetPoint mintha nem is lenne telepítve, semmilyen funkciója nem működik. Van valakinek ötelete, ezt hogy lehet kiköszöbölni/megoldani? -
TeeJay
félisten
uhh de jól néznek ki
ha következőleg egeret veszek tuti az MX lesz az
amúgy az lenne a kérdésem hogy látom beépített akksija van
ez vajon hány feltöltést bírna ki majd? mert ha valaki napi 8-10órát használja és hetente kell tölteni akkor nem lenne jó ha 4-5év múlva már nembírná az akksi benne (legalábbis ilyen egeret nem 1-2évre venne senki gondolom)
a másik 2 egeret meg jólett volna kipróbálni mondjuk egy 2500-2700mAh-ás NiMH akksival is hogy azzal mennyit bír
azért én inkább akksival használnám azokat is mert csak jobban bírja meg utána fel lehet tölteni és mehet előről a dolog.
még annyi kérdésem lenne hogy a lézeres cucc alá kell egérpad vagy elég egy sima asztallap is?
amúgy príma cucc notimhoz tuti veszek majd egy VX-et mert nagyon bejövős
ja még 1 kérdés
a hozzá adott progi nélkül működnek rajta a tekerőgombok meg az oldalsó gombok?
csak mert akkor nem kell minden gépre felnyomni a progit hanem elég csak bedugni az USB adóvevőt és csókolom -
Korcsii
őstag
no azt én se értettem... úgy az egész mondatot ahogy van...
egyébként már én is gondoltam hogy lesz egérváltás... talán még egy kicsit várok az ára miatt...
addigis kiszedtem azt az alkatrészt, amitől mindig megáll a görgő... mostmár 1-2 másodpercet ez is pörög
szerk: vezetékes egerek meg egy darabig még biztos hódítanak a hc gémereknél
[Szerkesztve] -
Kriza
őstag
Remélem azért nem fognak kihalni a vezetékes egerek sem...
-
REDeath
őstag
ha szabadon tud pörögni, akkor milyen 275-fokról van szó?
[Szerkesztve] -
Tomi84
aktív tag
soha ne mondd, hogy soha
Nekem is MX610-esem volt és továbbra is hibátlanul működik szüleim gépével. Csak egyszer kipróbáltam egy revo MX-et, és 2 nap után beleszerelmesedtem. Ha néha hazamegyek, és beülök a gép elé, baromira hiánylom azt a spéci görgőt. Akárki akármit mond, 1-2 nap alatt úgy hozzá lehet szokni, hogy utánna már nagyon hiányolja az ember.
jah, és nemrég felraktam a vistáta gépre, és az vista aero ''ablakgörgetős'' parancsikonját állítottam be az oldalsó DocumentFlip görgőre. Piszok jól működik.lényegében így értelmet nyer mindkét funkció/eszköz.
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én is így voltam vele, amí] meg nem halt az egyik gombja a garancia lejárta után. Akkor egeret nézegettem, és párezerrel jött ki drágábban a revolution, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom, ha másnem túladok rajta, és veszek megint 610-et. De nem bántam meg, a görgőt mostmár kb semmire nem cserélném le. Azóta gondolkodom, hogy a munkahelyre is kéne egy.
-
EQMontoya
veterán
jó a teszt, grat hozzá... én is elgondolkodtam egy mx revon.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én is MX Revolutiont használok egy ideje, mióta az mx610-em jobb gombja megadta magát. Tizenpárezerért újítottam be itt az aprón valakitől legalább fél éve, és azt kell mondanom, hogy remek döntés volt. A görgő iszonyatosan jól jön hosszú weboldalak (fórum) böngészésénél, és az automata módváltás is kiválóan működik. Az oldalsó görgőt is kihasználom cikkíráskor, a sok alkalmazás közötti váltogatásra tökéletes. Az akksija durva használat mellett cirka egy hetet bír, de mivel a töltőn tárolom így sosem volt még vele problémám.
Játék terén egyedül MMORPG téren tudok nyilatkozni, itt tökéletesen szuperál, pontos és nem akad semennyit.
Két gondom van egyedül vele, amit negatívumként a szemére vetnék:
- Két gombot hiányolok plusszban róla a hangerőszabályozásnak és egyet a némításnak
- A talpai fél év alatt elég szépen elkoptak, lassan újak után kell néznem
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk, milyen érzés a motorral is megtámogatott MicroGear görgetőgombot tekergetni.
- ASUS ROG Strix G15 G513RC 2022 (bontatlan, 3 év garancia)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest