Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorath
tag
válasz
wienattwo #74 üzenetére
Köszi, ezért nem írtam biztosra, de őszintén szólva ez nagyon meglep. Egy ideje a Logitech-nél meg a MS-nál is divat, hogy mennek az egerek 1 elemmel, fura hogy ez nem. :S
Akkor tényleg csak az marad, hogy kisebb kapacitású akksi kell bele (vagy valami jó kis 100 Ft-os aluljárós 'Power' elem, az biztos könnyű).
-
Gorath
tag
''A majd egy éves üzemidő helyett sokkal jobban örültünk volna fele ilyen hosszúnak egyetlen AA-s elem terhelésével.''
Nekem MX600-am van (illetve Cordless Desktop MX3000), az megy 1 elemmel is. Bár ezt soha nem próbáltam, de erősen gyanítom, hogy akkor ez is. Ergo ez a negatívum kihúzható a listából.Sőt rögtön pozitívum válhat belőle, hogy változtatható a súlya, ráadásul még a súlyeloszlása is, mivel az 1 darab elemet 2 helyre is lehet tenni. ;)
Ja meg jelentős súlykülönbség van a ceruzaakksik között, szóval ha valakinek nehéz, használhatja egy pl. 1200 mAh-s akksival és máris könnyebb.
VX Nano-t én is hiányolom, kíváncsi lennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk, milyen érzés a motorral is megtámogatott MicroGear görgetőgombot tekergetni.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- Elite: Dangerous
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali játékos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest