Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
Az előlapon egy ajtócska mögött két USB, egy FireWire és két audioaljzat rejtőzik, de van itt hely egy iMON kijelzőnek is.
Én végig erre gondoltam ^^. Ebből nekem az jön le, hogy egyikben sincs kijelző, de az ajtó mögött van neki hely. Miután megnéztem a gyártó oldalát, tűnt fel, hogy mégsem az van, ami a fenti mondtaokból számomra következne. Te is azt írtad, van benne kijelző, méghozzá középen. Ráadásul mindkettőben van középtájon ablak (kijelző), ezért nem tudtam mire vélni rudi mondatát. Remélem, így már világos, mit nem sikerült feldolgoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ph Újdonságok tömkelegével és néhány érdekes akcióval készülnek a gyártók a nyári szünet utáni újrakezdésre.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest