- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeppErKorN
tag
Nyár elején raktam össze egy ilyet a 63 éves édesapámnak X2 4200+ procival.
Igazán csendeske, kicsike, igényeske darab. TV nézegetés, netezgetés, szövegszerkesztgetés a fő funkció, ezekre tökéletesen megfelel.
A békesség kedvéért tettem bele egy 80-as ventit hátra, de a proci hűtőt nem bántottam, a gégecsövön át kellemesen hűset képes szívni.Az "öregnek" nagyon bejön a kártya olvasó, korábban gondot okozott neki a fényképek letöltése.
-
jodován
tag
AMD X2 5000+
Geil 2048MB DDR2 800MHZ VALUE KIT2DB
500GB WD GreenEzek mennének bele, meg egy ODD.
Procihűtésnek mit ajánlotok, ha ez a Coolink nem elérhető? AC Freezer megfelel?
Kell-e plusz venti?
Köszi!
-
Lotusomega
senior tag
pont ilyet néztem a nemrégiben, és érdekelne hogy a tesztben szereplő konfig hogyanvitte a HD filmeket?Ugyanilyen proci menne bele,és igazából elsősorban csak filmnézésre kéne,xp media centerrel, de akkor azt tudja rendesen.
Választ előre is köszi
-
haegemonia
csendes tag
válasz
Habib[HUN] #2 üzenetére
X-box az vagány de ki kell csipeltetni ha jót akar
sz
-
haegemonia
csendes tag
válasz
horvathkrisz #1 üzenetére
Nem szeretjük az Intelt(mindenki legyen AMD-s)
-
dzsakomo
csendes tag
Megvan a hiba, rossz helyre dugtam a 2. memóriamodult.
Elnézéseteket kérem. -
dzsakomo
csendes tag
S.O.S.!!!
Most raktam össze egy V2-M2A690G-t, és nem ad VGA jelet. egyszer bejött némi zöld színű mák, egyszer meg azon felül néhány karakterméretű színes téglalap. De amúgy semmi. A monitornak semmi baja, egy LG crt, de egy másikkal is kipróbáltam a biztonság kedvéért, nem érzékel jelet az sem.
Mi az ördög lehet? Hibás a V2, csatlakozási hiba, vagy valami jumpert át kellene dugni (a gépkönyvben semmi relevánsat nem találtam).
Adjatok már valami tanácsot, legyetek szívesek, mert baromira idegesít a dolog. -
Vanos
aktív tag
Rendeltem egyet.
Kap egy 2350-es (45W) x2-es AMD-t, egy laptop vinyót egy Imont és egy E-mu 1212m-et.
Kivi leszek. -
Vanos
aktív tag
Urak!
A tesztben szereplő "ASUS kiegészítő video- és audiocsatlakozós kártya" az alapban benne van a konfigban, vagy külön kell megvásárolni?
-
Vanos
aktív tag
Az ASUS oldalán nem látom a tesztelt Asus V3-M2A690G típust.
Lehet, hogy leálltak vele?
Kéne egy zenehallgatós (EMU 1212M hangártya, 2 PCI slotot kér), filmnézős, torrentezős (szerver) gép. Ez ideálisnak tűnik... -
kazmerr
aktív tag
Üssetek, de nekem jó lenne a szobám szegletébe. 1080p-t ki lehet csavarni belőle valamilyen configgal? Mert ha igen, hát következő projektnek bevállalom -
as_Rock
őstag
Az valahonnan kideríthető, hogy pontosan melyik Asus mATX lap van a T3 amd-s verziójában [link]?
-
kayman
senior tag
[link]
Én egy ilyen (link fent) Pundit2-t vettem, ami az Asus oldalán fent sincs. Tegnap összedobtam egy Celeron 3.06ghz/512cashe-es procival egy ilyet HTPC-nek a nappaliba és amit adtak coolert a házhoz a procira, az rettentően csendes. Bár csak egy 5.25 és egy winyó hely van, de a nappaliba nem is kell több. Viszont rettentő pici!
Viszont a nappaliból elüzöm az asztali dvd játékost, mert a pc képe dvd-knél jelentősen szebb, pedig csak vga kábellel van összekötve , nem is dvi-hdmi-vel....
És akkor van hozzá a Genius Luxmate 810-es bill+egér összeépitése és ezzel már bármire alkalmas a szett. Akinek van cashe lcd tvt venni, az már az asztali dvd iro helyett egy ilyennel sokkal jobban jár...
És kapható magyar kiosztásban!
[Szerkesztve] -
konrad
aktív tag
Banditnál már láttam 45W-os x2-t az illene ebbe az alaplapba...
-
rudi
nagyúr
Én perpill egy kölcsön DiNovo notebookot használok, de az egerével nem vagyok kibékülve. Az egész cucc mellett van egy másik, asztalon csücsülő vezetékes bill+egér kombóm is, de hosszú távon csak egy vezeték nélküli készletet szeretnék használni - bár nem biztos, hogy így lesz. A DiNovok azért jók mert a billentyűzet előtti pár centis rész miatt ölben is aránylag tisztességesen lehet rajta gépelni, de nekem a mellékelt egerek nem jönnek be. Ha nem lenne olyan mocskosul drága, akkor az Edge is jó lenne a beépített egérrel (bár akkor nemtom hogy Oblivionoznék). Van az MS Remote Keyboard, aminek viszont asszem rá kell látnia a vevőjére (és ismét kell mellé esetleg normál egér), no meg itt van ez [link], amit, ha tényleg meg lehetne venni 120-130 USD környékén (ami 25 000 Ft alatt van), akkor már csak azt a békát kellene lenyelni, hogy hülye helyen vannak a kurzorgombok. Persze ez a Wireless Entertainment 7000 már teljesen jó lenne a vezetékes bill+egér kombóm mellett, és akkor legfeljebb két készletet használok.
-
ploteus
aktív tag
Codegen P4 Mini 1x5.25 400W MS32-C9 fekvő 7000Ft
Én ilyet használok, és semmi bajom vele. És kicsit szebb HTPC-ek, mint ez a tégla.
-
Hm, kar hogy januarban meg nem volt amd 690 chipset, sokkal jobb arban jottem volna ki a htpc-vel. Igy belekerult kb 100k-ba, de legalabb normalis hazban (antec nsk3300) van meg ha azt nem is htpc-hez szantak
-
as_Rock
őstag
A végén még beszerzek egy ilyen kis Tejminátort
, csak azt a ronda fehér színt tudnám feledni
az általam belinkelt kép elég kis nyomi, van rá esély, hogy full-ezüst vagy full-fekete színben is létezik ez a cucc?
Próbáltam a gugliban keresni, de nem találtam meg milyen alaplap is van ebben a cuccban pontosan -
ddekany
veterán
A T3 USB-je felül van, az optikai meghajtó alatt. Azt az elülső kiálló részt vhogy lejjebb lehet csúsztatni, és akkor előtűnik, a kártyaolvasókkal együtt: [link]. Mondjuk az Asus oldalárol ezt, és úgy általában semmit nem lehet megtudni e házról -- az Asus nagyon titkolódzó ha a házairól van szó.
99.9% vagyok benne hogy az optikai meghajtó normál méretű. -
as_Rock
őstag
Kicsit javítom magamat: A T3 ami az Asus oldalán van [link] tetszik és méretben is jó, DE nekem továbbra is gáz az alul lévő csatlakozóelhelyezés.
A rejtett optikai egység normál méretűre van tervezve, bármilyen standard dvd-rw mehet bele? -
as_Rock
őstag
Nem azt mondtam, hogy szépségdíjas
szvsz ugyanolyan procival, lappal, videókártyával semmivel nem hangosabb, mint az Asus ház. Sajnos méretben se sok az eltérés, egyetlen dolog amivel jobb az Asus a honlapja szerinti [link] adatok alapján (168x354x380), hogy a mélysége 6 cm-el kisebb
, ellenben alul vannak azok a fránya csatlakozók, és én bizony a földön tartom a gépet
nomeg a tápja is 100W-al gyengébb, bár ez nem annyira lényeges
Ha már asus akkor ezt [link] bevállalnám alaplap nélkül persze
[Szerkesztve] -
ddekany
veterán
Természetesen meg is keresem azokat a házakat ahol nem legalul van (és ez erősen lecsökkenti a választékot), csak attól még nem értem, miért azok a házak vannak kissebségben. Illetve, egyáltalán a padlón csúszómászó fajták miért léteznek, miért jók.
Na de, OK, nem kell nekem minden értenem...
Ami a csendességet illeti, itt valószínűleg a csendesséről alkotott fogalom miatt vannak ütközések. Szubjektív dolog, ugye... Én ''csendes'' alatt azt értem, amikor éjjel 2-3 méterről már kifejezetten koncentrálni kell, hogy megállapítsd, hogy be van-e kapcsolva a gép. Ami ennél hangosabb, az inkább csak ''halk''. -
ddekany
veterán
''Szerintem ezeket a pici gépeket nem rakják a földre...''
OK, ha HTPC akkor talán a TV mellett van vmi kis asztalon... Viszont, a midi tornyokon is legtöbbször legalul van az USB, szóval még mindíg érdekelne a rejtély megfejtése.
És ha pedig íróasztalodnál használnád, akkor ha nem teszed le az asztal alá, akkor közel lesz a fejedhez és nincs is semmi akadája a hangnak, és úgy végkép nehéz elképzelnem, hogy csendes lesz. -
xedos
addikt
Hát nekem az a Foxcon elég rusnyának tűník... de ízlések és pofonok
Csendes PC... az iMacannak tényleg semmi hangja nincs!
Amúgy ez az ASUS ház egy AMD X2-es procival, gyári hűtővel nagyon csendben teszi a dolgát. Nekem ezért tetszik...
Szerintem ezeket a pici gépeket nem rakják a földre...
Ahoz már a CD is alacsonyan van bennük. Ugyanakkor asztalon megfelelő a magasság. -
as_Rock
őstag
Semmi.
Konkstrukciós hiba, amit marketinggel pozitívumként tálalnak;)
Asztali lejátszónak meg érdemes vétel előtt szakfórumokon utánanézni [link] és korrekt az adatlapjuk is [link] minek szívni, ha más már megtette helyettünk
V3/T3 elég kis rusnyák így ránézésre, ennél a foxconn házam is pofásabb [link], annó a Ph írt a nagytesójáról, elvileg a tápja is korrekt (nálam 3 éve megy hiba nélkól) az a másik Asus letisztultabb és elegánsabb amit fentebb linkelt valaki.
És ha már, akkor egy kérdés: A mostani ház 18x36x44 (szXmag#mély) ennél kisebb, pofás, megfizethető (20k alatt, használtan picit még olcsóbban) házat gyárt manapság valamelyik cég? (Thermaltake lanbox 30x23x43 nem egy nagy fejlődés, X-Qpack 28,5x22,9x35 mérettel már csak-csak, de drága, vagy nincs) -
ddekany
veterán
Van vmi, amit nem értek a legtöbb háznál (és ilyen ez a ház is). Miért szeretik legalulra tenni az elülső USB csatlakozókat? Ha földre teszem a gépet, akkor elég kimmóc dolog odakúszni. Mondjuk ez inkább akkor gond, amikor vki széken ül egy asztal előtt, ami nem egy tipikus HTPC szitu, de akkor is minek ez? Miért nem lehet legfelülre tenni ezeket, vagy legalább középre? Az ember gondolná, hogy ez a szokásos direkt-elb...-mert-fizess-többet módszer, de nekem úgy tűnik a drága házaknál is hasonló gyakorisággal van legalul az USB. Mi ennek az előnye?
-
ddekany
veterán
Azt nagyon bírom, hogy itt mindenkinek teljesen hangtalan a (HT)PC-je... hiába, nyilvánosan mindenki állati sikeres.
Az igazság az, hogy annak aki csendesebb helyen lakik, és akusztikailag nem vmi egészen jó helyen van a gépe, annak kb vért kell hugyoznia, hogy a gép valóban csendes legyen, hacsak nem nyúl mélyen a pénztárcájába. A hátsó ventilátor megtakarítása nem-direkt-elrontós házaknál (értsd, pl. aminek 12cm-es ventillátor helye van, és nem direkt kicsi lyukakat raknak a gép hátuljára) -- amiért persze sokat kell fizetni --, lényegtelen, annak ugyanis a zajtszintje gyakorlatilag 0. A fő szívatónak nekem eddig a táp bizonyult. Úgy tűnik általában 15-20e a védelmi pénz aminél már tényleg halknak nevezhető. Utána esetleg a HDD, mert némely ritka konstellációban (HDD típus + ház + hol ülsz) kihallatszik a magasfrekis visiítása, ami jellegéből adódóan egy ritka idegesítő hang. Na de, ha HTPC, akkor még egy genyóláda az optikai meghajtó... lutri, hogy melyik mit csinál, ha beleteszek egy DVD-Video korongot. Némelyik ugyan úgy pörgeti, mintha fájlokat akarnák másolni, de ekkora gagyiság azért már ritka. Aztán avi (szóval nem DVD-Video) lejátszás az pláne egy lutri terület. Sok DVD olvasó maxon pörög ilyenkor (teljesen feleslegesen, hiszen átlagosan elég lenne a film bitrátájával olvasni), ami persze olyan szélvihart jelent, ami mellett már mindegy, hogy milyen csendes a gép. Mondjuk lejátszáskor a film hangja kitakarja részben a zajt.
És... vki felvetette itt, hogy mire jó a HTPC ha egyszer van asztali DVD lejátszó. És tegyük fel, hogy illetőnek főleg csak filmnézésre kell... Én nekem eddig 2 olyan DVD lejátszóhoz volt szerencsém, ami hivatalosan tudott ''DivX-et'' lejátszani. Elvileg. Ez egyik kényes volt a DVD nyersanyagra (nem, nem szarra írok és nem szarul), és amit beolvasott azt is kb 20% eséllyel nem tudta lejátszani, mert csak, és feliratozni egyáltalán nem tudott. A másik tudott feliratozni (bár csak módjával), de a filmek vagy felét használhatatlanul akadozva játszotta le (nem tudom milyen logika alapján). Szóval... a PC ezerszer jobb ebben.
[Szerkesztve] -
Balage76
senior tag
Az én HTPC konfigom a következő:
ASUS M2A-VM HDMI alaplap
AMD X2 3800+ proci
2x 512MB RAM
Thermaltake Mozart Sx ház kijelzővel, távirányitóval
2db Samsung HM250JI 2,5'' Sata vinyó (lassan belekerül a harmadik is...)
300W táp
Ez a konfig az 1080p filmeket is tökéletesen lejátsza.
A procihűtőn kívül csak a tápegységben van ventilátor, a két gyári ventit kivettem a házból. A procihűtő befelé nyomja a levegőt, a táp kifelé. Ennyi hűtés pont elég és teljesen hangtalan a rendszer.
A bill+egér páros még döntés alatt, ha valakinek van konkrét és jó ötlete, ne kíméljen. (Rudi, kérlek írd meg hogy Te melyiket használod). -
Gyuri27
félisten
válasz
Aprósólyom #41 üzenetére
Tehát:
lap: 14.5k
ház: 14k
táp: 6,5K
hűtő: 4k =39k + a kártya olvasó. (az árak nem teljesen pontosak, mert nem megy az iánek a lapja)
Különben nem arrol volt szó, hogy kicsivel többért mit lehet kihozni.
A fémtalpra ragasz kétoldalas vinnyettát pl. Egyébként ott van egy ventihely (elől) ezért a szürke rács. -
Aprósólyom
addikt
Miért is lenne drágább 10k-val egy saját matx konfig? Mert nem így van. 14K-ért tényleg sokkalta szebb Asus házat kapsz(lásd fentebb), 16K-ért meg sokkalta ütősebb alaplapot. Inkább vezetékezek. Jah és nehogy már karistolja a fém talp a parkettát... Kártyaolvasó? Az meg minek? Soha, semmiért nem kell az...
-
Vikipizsama
tag
Mostanában mi is csak ilyen gépeket rakunk össze a cégnél ( a kisebb V3-M2V890-t), mert kiszámoltuk, hogy olcsóbban jövünk ki mintha vennénk egy gagyi codegent és bele egy Asrock lapot, és ráadásul még az alaplapot sem kell a gépbe szerelni (30 gépnél már nagy előny).
Ráadásul mégiscsak ASUS.
És mielőtt jönnétek, hogy mi a bajom az Asrockkal előtte abból raktunk össze rengeteget, de így tényleg olcsóbb.
[Szerkesztve] -
villamos
őstag
Ok. 30k rendbenvan. De ez semmivel sem több, mint egy olcsó mATX ház, és egy olcsó sajátgyártmányú deszka kombinálása. Ehhez viszont nem kell barebone, mert veszünk pl. egy TM-211 -es házat 15körül (igaz abban nincs kártyaolvasó, mekkora hatalmas veszteség
), és bele egy hasonló árfekvésű alaplapot. Így is ki lehet jönni 30 k -ból.
-
D.Orion
veterán
Én alapból nem szeretem az ASUS-t mint márkát, mert nagyon sok rossz személyes tapasztalatom volt vele. DE! Ezt valahogy istentelen jól összehozták, gratula. Ha lesz pénzem tuti ilyenre fogom lecserélni a mostani SocketA barton konfigomat.
-
stratova
veterán
Ó köszönet a tesztért
Barátosnénak ''A'' gépnek is kiváló pici szobába pici asztal alá ( ici-pici lencsi lánynak :] ) egy olcsó procival meg tftvel úgy jó ahogy van. A jelenlegi k6-2-est jó darabig kiváltaná. Már csak fel kéne hajtani, vidéken merre van ilyen?
-
rudi
nagyúr
Ez esetben azért szeressük az Asus-t mert megcsinálta a V szériát és mert AMD 690G-vel is megcsinálta. Ha megnézed az MSI árban hasonló Saturnjait, azoknak avitt a belseje. GB-nak van több érdekes modellje, de azokat meg nem lehet kapni. Shuttleből még a legolcsóbb is nagyon drága. Van még a Fujitsu Siemensnek egy érdekes szériája, de az valószínűleg megint istentelen drága. Szóval kizárásos alapon marad az Asus, de azér szeressük. Persze, ha 10-szer magasabb lenne a hazai átlafgizetés, akkor az MSI HTPC alapját, meg a többi szép drágaságot jobban szeretnénk.
-
xedos
addikt
Egy ismerősőmnek raktam össze X2 3800-as procival, 2giga RAM-al és egy Nvidia 7600GT videókártyával. Megdöbbentően csendes! Ajánlom bárkinek...
Ja igen és pici -
PpenoO
őstag
A ''világ'', főleg ezen az oldalon, úgy érzem arról szól, hogy a PH nagyon szereti az Asus márkát és az Asus márka (disztribútor) is nagyon szereti a PH-t. A szeretetről kéne hogy szóljon a világ nem?
Ezt szemelött tartva, igen, ez egy király HTCP is lehet, sőt, az is..mert Hülye azért nem vagyok!!® -
horvathkrisz
addikt
válasz
venember83 #17 üzenetére
LOL ez k*rv* nagy volt! ÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááá
-
csongi
veterán
Mi a baj a külsővel? Akinek van egy üveges ajtóval ellátott tv állványa, az be rakja az üveg ajtó mögé és már nem is zavar a külső és a ''zajongása'' sem zavarja az embert.
-
Muton
addikt
igen, az tényleg jól néz ki. tök jó lenne, ha minden gyártó minimum olyat készítene.*
rudi: nos, igen. ha htpc-t fogok beszerezni, akkor az ár/érték arány csak a dobogó 3. fokán fog állni. a megjelenés és a műszaki tartalom mögött persze csak ha majd bírni fogom anyagilag
de továbbra is fenntartom azon véleményemet, h ennyi pénzből pár fokkal szebbet is tudtak volna csinálni. pl a mai hírben szereplő asus laptopokhoz hasonlítva nehéz elhinni, h ua a gyártó
mod: * bár ez a nappaliktól is függ. biztos kell csúnyácskát is gyártani, h egyeseknél ne legyen nagy a kontraszt a szoba többi részévelleültem
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
válasz
venember83 #17 üzenetére
Jaja, kemény munka, múltkor is ott kellett ülni kétszer másfél órát az F1-es szabadedzésen, végére majd szétment a fejem
Egyébként csak az a baj vele mint a kaviárral. Alkalmanként nagyon finom dolog, de ha éveken keresztül minden nap azt adják, akkor már nem olyan móka, de egyébként nem panaszkodom - annyit
-
venember83
nagyúr
S meg merjetek azt allitani, h kemeny munka a PH!-s cikkiras
Kulonben oke, megadom magam, bar kicsit ferditettel a dolgon, mert en dvd-lejatszo melle ''vennem'' 5.1es rendszert, ami sokkal olcsobb lenne, mint a pc, ami melle te venned meg a hangrendszert isDe mint irtam, nem hadakozok tovabb:
2 gyerek, 3 szoba, 4 kerek s 1 HTPC minden magyar csaladba, uff! -
rudi
nagyúr
Tudod, ez a világ nem arról szól, hogy a fogyasztók minden igényét kielégítsék, hanem arról, hogy a vállalatoknak minél nagyobb bevétele legyen. Egyik gyártónak sem érdeke 30 000 forintos konkurenciát állítani a többször olyan drága gépeinek. Ha Te lennél az ő helyükben, Te sem csinálnád másképp
Egyébként meg ez a V3 akár a lapos TV mögött is elfér, bár akkor kicsit necces az optikai meghajtót kezelni. Én a desktop gépet 6 méterre tartom a TV-től mert olyan tagoltságú a szoba, hogy vizuálisan nem zavar a sarokban, és a hosszú video és audio kábelt el tudom vezetni. Desktop meg bluetoothos, 10 mérettől is működik. -
dwiki
senior tag
Mondjuk meg nem értem hogy miért nem lehet szépet és jót tervezni, jó áron...
Mert láttam már szépet drágán, és - pl most - nem annyira szépet olcsón (legalábbis HTPC háznak randa)... -
Muton
addikt
lehet, h csak nekem vannak a htcp-vel kapcsolatban magas elvárásaim, de ezt a házat max egy irodába raknám be. egy nappali közelébe sem engedném. csak ha értelmesen elférne a szőnyeg alatt
a tervezők kérhetnének egy kis segítséget a notebook részlegtől. rájuk férne a segítség -
azbest
félisten
Ejha, kellemes megoldás... azt hiszem ha most vennék gépet akkor esélyes lenne.
Kb ilyen áron jöttem ki egy hasonló konfiggal pár hónapja:
Spire SP2907B ház, FSP 350W táp, Asrock AliveNF6-DVI, 2x512mb ddr2-800, amd a64 x2 3600 (2.0Ghz windsor-256) (winyó és optika adott volt)
Nézegettem is, hogy milyen kisebb méretű házak vannak de csak olyanokkal találkoztam, ami majdnem annyiba kerül mint az egész gép. Bár így elnézve talán csak 2 nagymeghajtó hellyel lehet alacsonyabb a kis ház. A kimenetek és akártyaolvasó is szimpatikus rajta.
Fő gépnek is tökéletes, egyedül a játék nem erőssége egy ilyen gépnek...
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
venember83 #4 üzenetére
ha normalis minoseget es elmenyt akarsz, csak az erosito minimum ennyibe kerul...
-
rudi
nagyúr
válasz
venember83 #4 üzenetére
Egy ilyen géppel nem csak filmet lehet ám lejátszani. A 80 forintra összerakott gép teljes értékű PC, lehet vele netezni, irodai alkalmazásokat futtatni, tanulni, programozni ÉS filmet nézni. Ha TV-re kötöd és mellé teszed azt az 5.1-es cuccot, amit az asztali DVD mellé tennél, akkor pontosan olyan jól szórakozhatsz a filmeken, ráadásul az asztali cuccokhoz képest sokkal olcsóbban lehet belőle Blu-ray olvasó, sőt író is. Nem úgy kell ezeket a gépeket felfogni, hogy miért kell PC a nappaliba, hanem úgy, hogy miért ne lehetne a PC a nappaliban.
Ez a hosszászólás egy TV-re kötött deszktop gépen készült, fotelben ücsörögve. Most pedig megnézem az aktuális Top Gear részt, ami éppen az imént töltöttem le, aztán továbbra is a TV előtt heverészve befejezem az aktuális cikkemet -
Male
nagyúr
válasz
venember83 #4 üzenetére
HD filmeket hogy nézel az asztali DVD-den? Esetleg normál felbontású, de h264-es tömörítésűt?
Miért nagyobb élmény DVD lejátszón nézni a filmet, mint HTPC-vel ugyan ezt tenni? Az, hogy HTPC-t használ ehhez, nem jelenti, hogy monitor + két fél wattos hangszórót használ... ugyan úgy ráköthető a TV-re és a hangrendszerre, mint egy DVD lejátszó.
Meg persze a DVD lejátszón megnézem hogyan netezel pl -
venember83
nagyúr
Nem vagyok megelegedve a valasszal
Okostelefon? N3510i eleg okos?
Na jo, van 1 6230i-m is, de azt ajandekba kaptam, szoval nem mea culpa
Csak tenyleg nem ertem, h minek kene fenntartani 1 pc-t csak azert, h filmet nezzen rajta az ember, mind1, lehet, h mar elmagyaraztak, csak szenilitasom okan elfelejtettem mar -
amargo
addikt
válasz
venember83 #4 üzenetére
''Magyarazza mar meg valaki, h miert eri meg HTPC-t venni?''
Miért éri meg okostelefont venni? Ez kb ilyen kérdés. -
venember83
nagyúr
vicces a tipusmegnevezes: 250 wattos Delta GPS-300A.
Magyarazza mar meg valaki, h miert eri meg HTPC-t venni? Filmnezesre van celhardver, asztali dvd lejatszo a neve. Szvsz 1 jobb asztali dvd lejatszo + 5.1 (min.) hangrendszer sokkal nagyobb elmenyt nyujt, mint a HTPC-n valo filmnezes... S olcsobban is megussza az ember mint 80k forint, de biztos tevedek...
mod: vegre vege a nyeremenyjateknak, igy vegre latszanak a legfrisebb hirek a forumbol s nem kell mindig atmenni a hirekhez
[Szerkesztve] -
''...Alapvetően fekete színű, csak elején van egy kis szürke...'' - az alatta lévő képek alapján fordítva jobb lenne ez a mondat... ''Alapvetően szürke színű, csak az elején van egy kis fekete...''
-
Habib[HUN]
senior tag
''B'' gépnek ideális, valami ilyesmi tervbe is van véve. Csak netezni, filmeket nézni, dolgozatokat, cikkeket írni vágyó tesónak ideális. A bátyám 1.6-os duronja helyett valami hasonszőrű megoldás lesz
Vagy veszek egy x-box-ot és ez lesz a fő gép
[Szerkesztve] -
horvathkrisz
addikt
Aranyos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Igaz, nem házimozis számítógépnek szánják, de erre a feladatra is nagyszerű az Asus olcsó gépváza.
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest