Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz Balage76 #43 üzenetére

Én perpill egy kölcsön DiNovo notebookot használok, de az egerével nem vagyok kibékülve. Az egész cucc mellett van egy másik, asztalon csücsülő vezetékes bill+egér kombóm is, de hosszú távon csak egy vezeték nélküli készletet szeretnék használni - bár nem biztos, hogy így lesz. A DiNovok azért jók mert a billentyűzet előtti pár centis rész miatt ölben is aránylag tisztességesen lehet rajta gépelni, de nekem a mellékelt egerek nem jönnek be. Ha nem lenne olyan mocskosul drága, akkor az Edge is jó lenne a beépített egérrel (bár akkor nemtom hogy Oblivionoznék). Van az MS Remote Keyboard, aminek viszont asszem rá kell látnia a vevőjére (és ismét kell mellé esetleg normál egér), no meg itt van ez [link], amit, ha tényleg meg lehetne venni 120-130 USD környékén (ami 25 000 Ft alatt van), akkor már csak azt a békát kellene lenyelni, hogy hülye helyen vannak a kurzorgombok. Persze ez a Wireless Entertainment 7000 már teljesen jó lenne a vezetékes bill+egér kombóm mellett, és akkor legfeljebb két készletet használok.

Új hozzászólás Aktív témák