Hirdetés
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Red Rebcs
üzenetére
Egyet nem értek, néha napján kis kedden közlök valami forradalmian új dolgot az AMD tervező asztaláról, amit magam is zseniálisnak tartok, mint Intel fun
és mivel én mondtam, mégis hülyének tartasz, sok forumtársaddal egyetemben, +megkérdőjelezitek a valaóságosságát a shared integrated memory controller-nek?

-
törölt tag
válasz
Red Rebcs
üzenetére
Tévedsz. E-steppingnél van lehetőség DDR500-ig állítani a RAM órajelét. Csak bizonyos alaplapokban ezt nem lehet kihasználni, nem mintha egyébként sok értelme lenne.
robyeger: Nem sok értelme van K8 esetén a memóraisávszélesség hajhászásának, mert az architektúra szinte egyáltalán nem profitál belőle.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy hogyan valósítanád meg két IMC-vel a K8-at. Most én mondom azt, hogy linkeld az AMD vonatkozó TechDoc-ját, ami alapján ilyen ellentmondást nem tűrően jelented ki a kettős IMC létét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Házimozi belépő szinten
- The Crew sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és mivel én mondtam, mégis hülyének tartasz, sok forumtársaddal egyetemben, +megkérdőjelezitek a valaóságosságát a shared integrated memory controller-nek?