- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Változatos hardverbokréta
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ther
aktív tag
"... az újonnan felbukkant exploitok a Flash Player önálló programként futtatható, többnyire webfejlesztők által használt változatain működtek, mind Linuxon, mind pedig Windowson és Mac OS-en. Ez a verzió azonban közel sem olyan népszerű, mint a böngészőbe beépülő plugin, amely szinte minden gépen megtalálható, és amelynek fenti verziója már véd a támadások ellen."
Érdemes előbb elolvasni a hírt. Amúgymeg mivel nem az átlaguser által használt playert támadták, ezért az emberek 99%-át nem érinti.
-
Taky
senior tag
Gondolom ez csak a wines felhasználókat érinti, vagy nem???
-
törölt tag
Ezt a gec*seget , nekem 9.0.115 volt fent es nekem adobe oldalrol a get flash playerrel nem is updatel ...
, azt tudni ,hogy milyen passwordoket logolnak?
-
munky
őstag
frissítés kész.
-
raskolnikoff
őstag
Frissítem is...egyébként az számít hogy adblock plus be van kapcsolva? Nemigazán vannak flashek az oldalakon így...
-
Keem1
veterán
Ha legény vagy a gáton egy nagy földrengésnél, a katasztrófavédelmisek akkor is evakuálnak, ha két lábbal kapálózol
Pedig biztos próbálnád nekik megmagyarázni, hogy ura vagy a helyzetnekTelepíteni akartam a legfrissebbet, mert ezer éve nem telepítettem flash playert, de csak néztem, hogy a legújabb van fönt. Ez is frissíti magát, mint a windows update?
-
elit_hun
őstag
Én ezt 2-3 napja olvastam a wow insideren
keyloggert telepítenek a szemetek, hogy megkaparintság a több ezek goldomat
-
Xmodule
őstag
Ez azért nem semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fogyjunk le!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest