Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
CsabaSteel #21 üzenetére
A sorok közt olvasva: ha nem találtál róla semmit az azért van, mert nincs ilyen funkciója.
-
*Ropi*
félisten
válasz
CsabaSteel #19 üzenetére
1 perc alatt kigugliztam, Te is megtehetted volna.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Van egy MSI optix mag 241c monitorom, és azt szeretném kérdezni hogy hol lehet beállítani vagy bekapcsolni a hátsó részén az RGB világítást?
-
*Ropi*
félisten
Nézzük máshonnan a dolgot: egy kalibrálás az alkatrészeknek a környezeti viszonyoktól való függése miatt csak ideig-óráig pontos, utána elmászik. Tehát az a gyári kalibrálás már akkor sem ér sokat, amikor a monitor kigurul a gyárkapun...Ha valóban pontosan kalibrált megjelenítőt szeretnél, akkor magadnak kell csinál(tat)nod, rendszeres időközönként, megelőzve a driftelést. Ha bővebben is érdekel a téma, akkor ezt a cikkemet érdemes elolvasnod róla.
-
pubyy
tag
Hát ízlések és pofonok...
Szerintem meg alap lenne hogy minden monitor rendesen kalibrálva hagyja el a gyárat. Kalibrálás nélkül nekem olyan félkésznek tűnik a monitor/TV...
Akkor is ezt mondanád, ha a frissen vásárolt autóddal rögvest szerelőhöz kellene menni, mert azon nincs beállítva a motorvezérlő elektronika, vagy a fék vagy stb...? -
Yany
addikt
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Azt azért tessék ám figyelni (ez nem csak -- főleg nem -- neked szól most) ebben a nagy frekihajhászatban, hogy kezdenek terjedni a tömörítéssel dolgozó kijelzők, ahol is veszteséges megoldással pumpálják át a képanyagot ilyen tempóban. Nem láttam még a gyakorlatban ilyet, de a kényesebb szeműek mindenképp figyeljenek erre, lehet, hogy nem mindegy.
-
Dr. Akula
félisten
FRC-s csíkmonitor...
-
Noukoum
veterán
Jól néz ki.
-
Yany
addikt
Displayport 2-vel még oké, de 1.4-es csatlakozással már elég necces.
Bandwidth calculator --> 24.88 GbpsDisplayport: szabványok
HDMI: 1.4 vs 2.0 <-- nogo
-
Menőbb lenne ha 10bites panel lenne benne...
-
nap
addikt
Tetszik, hogy szembemegy a "mindent vékonyítsunk" divattal.
Ja, nem. -
cucka
addikt
A prohardveren az aktuális hirdetés pont egy ugyanilyen lg monitor (34", 5k2k) és azt most megveheted 350 ezer forintért.
Szóval így elsőre az 1200 dolláros amerikai ár nem tűnik versenyképesnek. Szerintem400 fölött lesz mire ideér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- SAMSUNG ( LH43QHREBGCXEN ) 108C Q-LED 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest