Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen széket vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erasmus
őstag
arról tudsz valamit, hogy a bookline és a líra közös e-könyves projektje miért nem képes beindulni? (lásd a megalakulásról szóló hírt itt: [link]). ahogy látom, arról már letettek, hogy a saját olvasót erőltessék, és kiadtak appokat ios-ra és androidra, de a magyar kínálat változatlanul komolytalan.
Szerk.: hehe, túl optimista voltam. csak most kedzik meg a saját könyvolvasó piaci bevezetését. [link]
-
Tim82
félisten
Még egy hatással nem nagyon számolunk, amit a cikkben félig érintettem is: az
okostelefonok és a tabletek köre.
Egy, maximum két éven belül a mobilszolgáltatók osztogatni fogják a tableteket,
hasonló konstrukcióban, mint ahogy a mobilok esetében megszokhattuk.Ez már megtörtént, csak egyelőre pofátlanul drágák ezek a konstrukciók, mert a mobilszolgáltatók rendesen kihasználják a tablet-hype-ot. Jut eszembe, a T-Mobile már észrevette az igényt, az oldalukon mintha lenne egy kisebb, ingyen letölthető e-book csomag.
-
Tim82
félisten
akiknek nincs dombornyomott kártyájuk
Lassan elterjedhetne már a köztudatban az, hogy nem csak dombornyomott bankkártyával lehet interneten vásárolni. Visa Electronnal, Mastercard Unembossed-del és Maestro-val éppúgy, amennyiben a kártya rendelkezik a hátoldalon, az aláírássáv után a háron számjegyű ún. CVV/CVC kóddal.
Persze melegen ajánlott a különféle bankok internetes, "virtuális" kártyáinak használata internetes vásárlásokhoz, de elvileg ha megbízható oldalakon fizetünk bankkártyával, nem nagyon érhet minket kellemetlen meglepetés.
*
Btw, érdekelne, akár privátban is, hogy mennyire működik az SF-Portal e-book értékesítési módszere. Természetesen nem üzleti titoknak minősülő konkrét számadatok, hanem az, hogy ti sikeresnek ítélitek-e meg.Ja és remélhetőleg megnyerem Facebook-on tőletek a Kindle-t.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
Ne ferdítsd, amit írtam, légyszíves.
Az Androidos telefonom csak egy példa volt a Kindle árához viszonyítva. Egy szót nem szóltam arról, hogy az ebookok ára ne lenne versenyképes a papírkönyvekéhez viszonyítva (nem mellesleg éppen nemrégiben kaptam rá az antikváriumozásra és még a 700 Ft-os ebookokhoz képest is olcsóbban vásároltam könyveket, és noha nem vagyok képben a magyar ebook-kínálattal kapcsolatban, azért nem vagyok biztos benne, hogy bármelyiket is megkapnám ilyen formátumban).
Azt sem mondtam, hogy mobilon akarok könyvet olvasni, nem tudom, ezt honnan sikerült kiolvasnod (a telefonon olvasást én kimondottan ellenzem a képernyő kis mérete miatt egyébként). Alternatívaként a tablet PC-t említettem, ami méretben és árban kb. a Kindle-lal van partiban, csak akkor meg a tudás az, ami problémás az olvasó oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Edge
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest