- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem csak write-only-ban lennél, lentebb prezentáltam ebook csomagot 4200-ért. 6 könyv, az antikváriumozásról is írtam már, amivel még az ebook formátumok árai sem versenyképesek.
Ez itt egy fórum, ahol természetesen a saját véleményemet fejtem ki dolgokkal kapcsolatban, nem pedig a lapcsalád bármely tagjának hivatalos véleményét, mivel nem állok egyiknek sem alkalmazásában. Ha ez Neked eddig nem esett le, akkor Te minek fórumozol?
Továbbra sem látom értelmét ebook olvasót venni, mert ennyi pénzért okosabb eszközt is kapsz (sőt, olcsóbban is), de nem kell elfogadnod az érveimet, inkább nézd meg a most indult remek magyar ebook olvasó árát és a kínálatot - itt a Cafén is elolvashatod, egy topic-kal van arrébb.
A tablet personal computer (tablet PC) is a portable personal computer equipped with a touchscreen as a primary input device[1] and designed to be operated and owned by an individual.[2]
Itt sem x86-ról, sem PC-s operációs rendszerről nincs szó. Van itt még baki:
According to a 2001 Microsoft definition[9] of the term, "Microsoft Tablet PCs" are pen-based, fully functional x86 PCs with handwriting and voice recognition functionality.
Ez itt Microsoft Tablet PC-ről beszél, ráadásul hangfelismeréssel. Az x41-ed tud ilyet? Elhiszem egyébként, hogy nehéz elfogadni, hogy a tényleg kiváló x41-gyel egy kategóriában emlegetik az Androidos, iOS-es tableteket, de egy-egy fogalom mögött a tartalom igen gyakran változik, ahogy jelen esetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kés topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amatőr csillagászat
- fűnyíró traktor
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest