Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

Olvasva a sok flémet, én is nyilatkozni szeretnék:

Ez a hír nem magyar embernek, nem Magyarországnak szól. Ez a hír elsősorban azoknak szól, akik abban az időben nőttek fel. Esetleg akiknek van is egy vagy több Commodore-uk. Azoknak, akik rendelkeznek saját fizetéssel, akik még emlékeznek azokra az időkre amikor egy játék nem a realizmus hajhászásáról szólt, hanem a szórakozásról. Szóval a Crysis Pistikék kilőve, abból pedig nagyon sok van itt, ph-n. Mephi jól fejezte ki magát, ha olyanok lennének itthon a fizetések, akárki megengedhetne magának egy ilyet. Tudjátok nem mindenki úgy gondolkozik, hogy meg tudom-e venni a 24 colos monitort, hány hónapig kell spórolnom egy komoly, minőségi hangrendszerre, hány évig lesz elég a hardverkonfigurációm az újabb játékok futtatásához, hanem úgy, hogy elfér-e a nappaliban vagy hogy illik-e egy adott HHTPC vagy akármilyen informatikai cucc a lakásom-házam-szobám berendezéseibe, izléses-e.

Mindemellett én sem fogok rá beruházni, az tuti. De nem állok hozzá lehúzóan, ha lenne munkám és keresnék annyit amennyit egy átlagember nyugaton, akkor tényleg fontolóra venném egy ilyen kütyü beszerzését. Szerintem mindenkinek meg kellene tanulnia gondolkozni, mielőtt vérszemet kapva billentyűzetet kapna és fejét falbaverő szmájlikat tüzdel egy olyan hír mellé, ami egyáltalán nem neki szól.

Nem akarok ebből az egészből egy hosszú flame vitát kirobbantani, de úgy tesztek, mintha egy másik neves gyártó nem megengedné magának, hogy ugyan jó hardverrel, de mégis feláron számolja termékeit, csak azért mert rajta van egy gyümölcs (ami ráadásul kukacos is :) )...

A Commodore jó ideje szunnyadt, én mindenképpen bizakodóan nézek a kezdeményezésre, a lesz belőle elég bevételük, kitudja, lehet, hogy elindul valami és esz később még más is, ami a vásárlópiacnak jót is tenne. Nah de nem akarom a falra festeni az ördögöt, inkább bizakodóan tekintek a jövőbe! :))

Új hozzászólás Aktív témák