Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- RAM topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paprobert
őstag
Köszönöm az alapos kutatómunkát... hát igen.
A generáció végére nyílt az olló a konzol megjelenése körüli PC-khez képest. Azaz a 750Ti, mint a 2014-es konzolverő belépő PC GPU-ja ma már semmire nem elég.
De hogy ez bekövetkezzen, kellett 6 évnyi szoftver evolúció, miközben a PC hardver nem állt meg, tehát nagy törés nem volt érzékelhető.A jelen generációban igazoltabbnak érzem a félelmeket, de inkább a CPU oldal felől, nem a grafikát tekintve.
-
MaraTóni
tag
+1
én is pont erre gondoltam, de lusta voltam összeszedni...egyesek már temetik a PC-t, eme csodás cikk hatására, noha ez a csoda PS5 még csak meg sem jelent, lehet idén nem is fog már, és mire jönnek majd a címek rá, és majd látjuk valójában mire is képes az még majdnem egy év...
addigra lesz Ampere, lesz DX12 Ultimate, és még ki tudja micsoda... sztem a PC megint alázni fog, de minimum egálban lesz
csak a fejlesztőkön múlik mit hogyan írnak meg az adott platformra -
exedoc
senior tag
Ez jóval másabb szitu most. Egy kicsit tegyük helyre. A többi fejlesztő engine-jével lehet, hogy nem tesz akkora csodát a PS5. A hangsúly itt a PS5 és az Unreal Engine 5 együttes ereje. Az Epic új motorja merőben máshogy közelíti meg a játékfejlesztést. Sokan szerintem nem igazán látják, hogy min van a hangsúly illetve miben van hatalmas fejlődés. Ekkora poligonszámú megjelenítést, ilyen textúra felbontással ilyen nagy ugrással nem láttunk még soha. Nem egy játékmotorban, sehol sem.
-
Hoppá, erről lemaradtam!
Érdekes infók ezek most nekem, ennek a cikknek fényében végigolvasom az egészet amit linkeltél, mert akkor mindjárt más megvilágításba helyezi a dolgot! Mai szemmel azért megmosolyogtatnak kicsit azok a dolgok, amiket Abu ott leírt.
Hisz nem lehet olyan Playstationre is megjelent játékot mondani, ami azon jobban futna, még szerintem akkor sem, ha az akkori hardverekhez mérem. Az extra effekteket meg épp a konzolok nem szokták bírni, azokból kell kivenni vagy leredukálni draw distanceot, hogy elfogadhatóan fusson. A konzolról átírt PC-s portok meg legalább olyan jól, ha nem jobban néznek ki PC-n(pl. Quantic Dream játékok), de futni jobban futnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Igen is, meg nem is. Az Epic a végtelenen leginkább a lehetőségre gondol, nem feltétlenül szerencsés a szó szerinti értelmezés.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Autós topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Spotify
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest