Hirdetés
- Memóriakártya topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
#54625216 #507 üzenetére
Szinte mindenben egyetertunk, de azert par dolgot kicsit maskepp latok.
Az egyik a fejlesztok kerdese, szoval a "kussolj es csinald" alapu megkozelitesu cegekhez azert jellemzoen nem az elit megy. Tudom, hogy nem erre gondoltal, de a fejlesztonek (tervezonek) hinnie is kell abban, amit csinal, kulonben eleg hamar kieg, es tovabball. De ez persze nem akkora problema, es lehet, hogy nem is ennyire sarkosan erre gondoltal.
A szabvanyokkal kapcsolatban meg millionyi parhuzamos pelda letezik az elmult evtizedekbol, es nyilvan az erosebb maradt. Ezert is hasznal az Apple USB csatlakozot. Ha az Apple altal kitalalt hardveres megoldasokhoz nagyon hasonloakat implementalnak masok, akkor nyilvan a portolas nem akkora nagy katasztrofa, level kvazi hasonlo fuggvenyeket hivnak, kicsit mas parameterekkel.
Az optimalizalas es a celhardver reszeben is egyetertunk, minel kevesebb ido/energia egy fejlesztes, es minel hatekonyabb egy mukodes, annal kevesebb "szemetet" termelunk. Ezert is irtam, hogy drukkolok ennek a koncepcionak, viszont a felelmem is leirtam feljebb, hogy remelem, ez mondjuk nem a processzorok fejlesztesenek karara megy.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat külön lapkákat tervezne a Mac gépekbe, illetve leporolják az egyszer már jól bevált Rosettát is.
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i9 10900 Tesztelt! Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest