Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Hmm, kételyeim vannak, de lehet...de a felbontás? 800*480-ba kb semmi nem fér bele, ha meg tömörödünk, akkor olvashatatlanná válik a szöveg. Szerintem pont hogy prezentációra kell a rendes felbontás (én még az 1024*768-al is nagyon szenvedtem. A 720p-s már egész használható volt, de egy 768-as sorfelbontásnak még jobban örültem volna, mert akkor legalább a kisebb notebookoknál gyakori 1366*768-at ki tudom rakni rendesen)
-
Khelben
nagyúr
Szerintem ezt nem otthoni meg utazás közbeni filmnézésre találták ki
Hanem pl. ha oktatást vagy előadást tartasz egy nap 8 helyen és nem a 12-13"-es notebook kijelzőjén akarod mutogatni a dolgokat a kollégának/ügyfélnek. Nem kell 80"-es kép, elég, ha kivetíted 30-40"-en, máris jól jártál. Ahhoz meg elég ez a fényerő.
-
kirukris
tag
Az ötlet jó, a kivitelezés viszont...
-
zdanee
őstag
Ilyesmi jó 2 éve már volt Android telefonba integrálva. Samsung Galaxy Beam, vagy valami hasonló volt a neve. Mobilba építve még látom is kis értelmét, bulitelefonként. De így...
-
Peter13
senior tag
Utazásra tudom elképzelni...ezzel a felbontással a DVD filmekből készült ripek nagy része kirakható a falra, esténként jó jöhet. Nem kell félteni hogy összetörik, nem nagy. Másra nem tudok gondolni.
Egyébként lehetne mondjuk kétszer ekkora "behemót", legalább egy 800*600-as felbontással (ami szintén archaikus, de legalább minden "single definition" anyag belefér), akku meg picsogó nélkül, viszont valami használhatóbb fényerővel. Máris jobban örülnék neki, esetleg még vennék is egyet
-
törölt tag
Dobozában lennie kell egy jó vastag fekete lepelnek/takarónak, így nyáron lehet alatta romantikus filmeket nézni a csillagos ég alatt. Meg sem fogtok fázni, ha közben nagyon elfáradnátok.
-
Chrys_
addikt
Full HD esetén valószínűleg vennék egyet, ha a képminősége is elfogadható. Ennyi pénzért nem várnék csodát, de a hordozhatóság miatt megérné.
-
Borisz76
nagyúr
Igen, ennek így nem sok értelme van.....vagy inkább csak én nem tudom kitalálni, hogy ki lehet a "célcsoport".
Létezik 1általán FHD felbontású LED fényforrást használó projektor aminek azért használható fényereje és normális méretű vetített képe van ?
-
Chrys_
addikt
És ez így mire jó? Kis fényerő miatt előadásokon használhatatlan. Kis felbontás miatt otthoni képnézegetésre és filmezésre szintén. Akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400