- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Hmm, kételyeim vannak, de lehet...de a felbontás? 800*480-ba kb semmi nem fér bele, ha meg tömörödünk, akkor olvashatatlanná válik a szöveg. Szerintem pont hogy prezentációra kell a rendes felbontás (én még az 1024*768-al is nagyon szenvedtem. A 720p-s már egész használható volt, de egy 768-as sorfelbontásnak még jobban örültem volna, mert akkor legalább a kisebb notebookoknál gyakori 1366*768-at ki tudom rakni rendesen)
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Khelben
nagyúr
Szerintem ezt nem otthoni meg utazás közbeni filmnézésre találták ki
Hanem pl. ha oktatást vagy előadást tartasz egy nap 8 helyen és nem a 12-13"-es notebook kijelzőjén akarod mutogatni a dolgokat a kollégának/ügyfélnek. Nem kell 80"-es kép, elég, ha kivetíted 30-40"-en, máris jól jártál. Ahhoz meg elég ez a fényerő.
-
oraihunter
aktív tag
Valószínűleg gyúrnak a kicsinyítésre. És jövőre vagy 2 év múlva már az összes telefonban ilyen lesz, vagy még jobb.
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
kirukris
tag
Az ötlet jó, a kivitelezés viszont...
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Szerintem viszont nem a felbontás a legnagyobb gyengéje, hanem a fényerő. Simán ellennék 720p-vel is, sőt, még a beépített akku és médialejátszó sem kell, na de 70 lumen? Rendes asztali projektor 1000-2000 lumentől kezdődik...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
zdanee
őstag
Ilyesmi jó 2 éve már volt Android telefonba integrálva. Samsung Galaxy Beam, vagy valami hasonló volt a neve. Mobilba építve még látom is kis értelmét, bulitelefonként. De így...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Peter13
senior tag
Utazásra tudom elképzelni...ezzel a felbontással a DVD filmekből készült ripek nagy része kirakható a falra, esténként jó jöhet. Nem kell félteni hogy összetörik, nem nagy. Másra nem tudok gondolni.
Egyébként lehetne mondjuk kétszer ekkora "behemót", legalább egy 800*600-as felbontással (ami szintén archaikus, de legalább minden "single definition" anyag belefér), akku meg picsogó nélkül, viszont valami használhatóbb fényerővel. Máris jobban örülnék neki, esetleg még vennék is egyet
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
törölt tag
Dobozában lennie kell egy jó vastag fekete lepelnek/takarónak, így nyáron lehet alatta romantikus filmeket nézni a csillagos ég alatt. Meg sem fogtok fázni, ha közben nagyon elfáradnátok.
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Full HD esetén valószínűleg vennék egyet, ha a képminősége is elfogadható. Ennyi pénzért nem várnék csodát, de a hordozhatóság miatt megérné.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
nagyúr
Igen, ennek így nem sok értelme van.....vagy inkább csak én nem tudom kitalálni, hogy ki lehet a "célcsoport".
Létezik 1általán FHD felbontású LED fényforrást használó projektor aminek azért használható fényereje és normális méretű vetített képe van ?
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Chrys_
addikt
És ez így mire jó? Kis fényerő miatt előadásokon használhatatlan. Kis felbontás miatt otthoni képnézegetésre és filmezésre szintén. Akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Beépített akkumulátorral és médialejátszóval ellátott P3X DLP technológiát alkalmaz.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honda topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Alpha Industries
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest