Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peak
addikt
válasz
Johnnyxy27 #20 üzenetére
aida64 / memory read/write/copy tesztek
-
voodoo98
addikt
-
2400-on túli JEDEC szabványos RAM vajon mikorra várható?
-
pilu85
őstag
nagy vakítás. a plusz költséghez egy kicsit hozzácsapva egy pl gtx 750et ki kell fogni olcsón,s egyik apunak nem lesz párja... ha már játszik valaki, ne a 3833mhzs ddr4 eé tegye...szerintem. nagyon nincs értelme szerintem semmiképpen.
-
És mi köze is van annak ehhez?
Arra próbáltam utalni, hogy kifogytak már a gyártók az ötletekből, ami a kinézetet illeti, mindenhol kissárkány, villám, spongyabob, stb. minták vannak, az elmaradhatatlan rgb, vagy sima led-ek társaságában.Ez hogy függ össze az alaplap kondijaival? Amúgy azokból is létezik már igényes, egységesített kinézetű össze állítás.
-
A lényeg, hogy led ezekben is van.
Őszintén szólva 12 egy tucat kinézetük van.
-
Jöjjenek csak az új generációs APU-khoz!
(#1) tibaimp
Nem minden esetben, pl. APU-knál nagyon sokat számít az órajel, az IGP elég sokat profitál belőle. -
tecsu
addikt
A Kaby Lake és a vele jövő új chipset nem enged majd nagyobb memóriafrekit, mint a Skylake - hivatalosan?
-
tibaimp
nagyúr
Én mindig is azt az elvet vallottam, hogy megveszem inkább az alacsonyabb órajelű, de nagyobb kapacitású ramot, mint fordítva. Mikor pár éve gépet fejlesztettem is megvettem az 1600MHz-es 16GB ramot (többen is mondták ismerősök, hogy minek mikor 8GB bőven elég (legalábbis akkoriban)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest