- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peak
addikt
válasz
Johnnyxy27 #20 üzenetére
aida64 / memory read/write/copy tesztek
-
voodoo98
addikt
-
2400-on túli JEDEC szabványos RAM vajon mikorra várható?
-
pilu85
őstag
nagy vakítás. a plusz költséghez egy kicsit hozzácsapva egy pl gtx 750et ki kell fogni olcsón,s egyik apunak nem lesz párja... ha már játszik valaki, ne a 3833mhzs ddr4 eé tegye...szerintem. nagyon nincs értelme szerintem semmiképpen.
-
És mi köze is van annak ehhez?
Arra próbáltam utalni, hogy kifogytak már a gyártók az ötletekből, ami a kinézetet illeti, mindenhol kissárkány, villám, spongyabob, stb. minták vannak, az elmaradhatatlan rgb, vagy sima led-ek társaságában.Ez hogy függ össze az alaplap kondijaival? Amúgy azokból is létezik már igényes, egységesített kinézetű össze állítás.
-
A lényeg, hogy led ezekben is van.
Őszintén szólva 12 egy tucat kinézetük van.
-
Jöjjenek csak az új generációs APU-khoz!
(#1) tibaimp
Nem minden esetben, pl. APU-knál nagyon sokat számít az órajel, az IGP elég sokat profitál belőle. -
tecsu
addikt
A Kaby Lake és a vele jövő új chipset nem enged majd nagyobb memóriafrekit, mint a Skylake - hivatalosan?
-
tibaimp
nagyúr
Én mindig is azt az elvet vallottam, hogy megveszem inkább az alacsonyabb órajelű, de nagyobb kapacitású ramot, mint fordítva. Mikor pár éve gépet fejlesztettem is megvettem az 1600MHz-es 16GB ramot (többen is mondták ismerősök, hogy minek mikor 8GB bőven elég (legalábbis akkoriban)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest