- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
ricsip
addikt
Keress utána..
It wasn't long ago that the mere mention of the Silicon-Valley based company Rambus Inc.
would trigger fear and loathing in the general counsel of the world's computer chip companies.
Corporate executives from Silicon Valley to South Korea who once recognized Rambus as a
memory technology innovator came to view it as a legal nightmare. The company had spent at
least 10 years fighting with competitors and customers, alleging infringement of some of its
more than 1,000 patents. By the beginning of this decade, its entire business model seemed to
revolve around patent litigation. Rambus' image became so tarnished, it suffered the ultimate
insult: It was dubbed a patent troll.[ Szerkesztve ]
-
-
opr
nagyúr
Igen, tudom, szep kort futottak. P4 korszak korul ok voltak az abszolut csucs, az elerhetetlen alom kb, aztan lementek a lejton es par evtizeden at csak patent trollkodtak, aztan par eve megint fejlesztenek, es raadasul eleg jo es nepszeru cuccokat. Ettol fuggetlenul bennem meg benne van az a bo ket evtized, amit trollkodassal toltottek, amikor Ok voltak az informatika seggen a pattanas, ugyhogy nehez ezt a reflexet eltuntetni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Tudom, hogy mar evek ota valtottak, de meg mindig az az elso reakciom, amikor meglatom a Rambus nevet, hogy "na, most eppen kivel patent-trollkodnak". Mindenesetre pozitiv a hir is, meg az is, hogy csinalnak is valamit, nem csak agyatlanul perelgetnek.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin