Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Ma az a lényeg, hogy mindenkinek élvezhető legyen, butitani kell a játékot és magát a hardveres környezetet is, hogy a cerkófmajmok is tudják élvezni a gameket.
Szerintem azért is szorult vissza a Pc gaming, mert itt még előnyöd van belőle ha jobb képességeid vannak. Egyébként ez lenne a normális, természetes dolog.Viszont a fejlesztők abból profitálnak, ha a legbénább játékosra tervezik a játékot, mert igy mindenkinek menni fog, emiatt sajnos a játékokat is butítják ahol tudják, hogy véletlen se jelentsen nehézséget semmi.
-
Sinesol
veterán
Azért nem épp ugyanaz a kategória, na de legyen mindegy.
Témára visszatérve, mondhatod hogy pár pixel, de én ugy álltam mindig is hozzá hogy zero tolerancia.
Soha semmilyen játékban nem csaltam és mindig is utáltam az ilyeneket.Bár szerintem kontrollerrel nem lehet normálisan fps-t játszani, szóval talán belemagyarázható, hogy van létjogosultsága a játszhatóság miatt, de akkor sem tudok vele kibékülni.
Egyébként az örök kedvenc fps-em épp a konzolos Black, azt rengetegszer kitoltam, eléggé beleszoktam, de akkor is kevés volt a kontroller.
-
Sinesol
veterán
válasz
kriszpontaz #109 üzenetére
Profik is használnak legálisan makrót, szóval érdekes helyzet..
De tovabbra is azt mondom Pc-n nem mindeki cheater, konzolon viszont mindenkinek ott az aim-hack...
-
Sinesol
veterán
Na végre már, ennyi év várakozás után ezt is megértük..
Így már a crossplatform online-al sem lesz probléma, simán konzolon is lehet minőségi fps-t tolni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Nintendo Switch 2
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Rap, Hip-hop 90'
- E-book olvasók
- Vallás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest