Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi3344
csendes újonc
-
norbi3344
csendes újonc
CPU:
Mostly all CPUs work fine. But people report inoperable experience on 7xxx series. (Work for it is undergoing) -
balaaazs
senior tag
-
balaaazs
senior tag
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
maga az oprendszer. Pl ha steamen van egy FIFA-m ami az originen kresztül nyílik, azt is lekezeli?
Egyébként azt el tudom képzelni, hogy bizonyos esetekben még jobban is futnak a dolgok, kevesebb a bezavaro háttérfolyamat, stb..
-
hunluki
senior tag
Mint kocajátékos akinek a gépe nem W11 kompatibilis és kocasága miatt nem is nagyon szeretne pénzt költeni (főleg a mai pc piacon) mert tök elég neki a jelenlegi jó látni hogy van készülőben egy alternatíva. Igaz én ubuntu alá költöztem, de minden játékom szépen fut next-next-finish beüzemelési nehézséggel, sőt sokkal stabilabban (gyaníthatóan a kevesebb háttérfolyamat miatt).
Ha a steamOS ezen csak egy picit is javít és a fejlesztéseit bedobja a közösbe azzal speciel nekem segít.
-
balaaazs
senior tag
Kocajátékosként és ártatlanul kérdezem, mire jó ez?
-
F34R
nagyúr
válasz
Jesus_Shaves #4 üzenetére
De az SteamOS nem Arch alapu, csak ez a spin. A kernelt meg akarmelyik distrora radobhatod. Inkabb a frissebb driverek es csomagok miatt van Arch.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Jesus_Shaves #4 üzenetére
upstreamelték vajon ezeket?
-
válasz
HujperPatrik #3 üzenetére
Feltételezem a kernel miatt. Elképzelhetőnek tartom, hogy a Valve számos olyan módosítást hajtott végre a benne, ami a jobb játékteljesítményt szolgálja (például fsync, esync). Ez (is) lehet az oka, hogy Arch az alapja, ott jóval egyszerűbb egy custom kernelt telepíteni.
-
HujperPatrik
tag
Ez mitől jobb mint egy tetszőleges disztró?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, alakul.
Ugyanakkor jelenlegi állapotában ez csak egy érdekesség, most még ez helyett Manjaro KDE-t célszerű felrakni Steam-el és akkor hasonló élményt kapsz, csak hardveres korlátozások nélkül. Nyilván a Steam ebben az esetben csak a normál asztali Steam lesz.
-
A vállalat 3-as számmal kapcsolatos viszonyát ismerve ez nem túl jó ómen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ez persze nem a hivatalos, Valve által fejlesztett projekt, pusztán a Steam Deck rendszerének másolata.
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Lexus, Toyota topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest