Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagy is, gyors is ez az új SSD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
papatyitibor
üzenetére
Mivel a frissítés OTA-n jön, ők is fognak róla kapni egy értesítési kártyát, mint én ma dél körül. Ami a Oreo kidását érinti, szerintem teljesen vállalható ez a sebesség, még most sincs túl sok készülék, amin elérhető lenne. És közben a havi biztonsági frissítések is jönnek, a decemberi is elérhető volt 7.1.2-re is.
Maga a telefon szerintem nagyon jó készülék, nagyon megszerettem. Még a kamerája is egész vállalható, annak ellenére hogy a lencsék nem túl nagy fényerejüek. Nálam egy Oneplus 3 és egy S7 is van a fiókban, mégis ezt használom.
-
Pete55555
addikt
válasz
papatyitibor
üzenetére
Én olvasom a fórumot, de nem trükköztem, nem égető nekem a frissítés, igy vártam. Ma meg is jött, majd otthon lehet felrakom, de az is lehet, hogy várok vele még pár napot nehogy kijöjjön valami bug.
Szóval a kérdésedre a válasz, igen minden felhasználó megkapja. Ez bevett szokás a gyártóknál, általában nem egyszerre frissítik a telót, gondolj bele, ha minden A1 egyszerre kezdené el letölteni a frissítést, be is halna a szerver.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő