- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
Mindenkinél megjegyzi a csatornalista kiválasztást? Nálam hiába választom ki az 'Előfizetett csatornák'-at vagy a 'Kedvenc csatornák'-at, a 'Csatornáim' menüből kilépve rögtön visszaáll az 'Összes csatorna' beállításra. Többszöri áramtalanítás, újraindítás, ki- bejelentkezés megvolt.
-
blint63
tag
Sziasztok,
Most nézek szüleimnek új csomagot, a kérdésem, hogy muszáj a STB-ot használni illetve ha kell is beiktatni a használathoz, bekapcsolás, csatornaváltás működik a TV-ről? Tök jól kiépítettem a konfigjukat, DLNA-val meg pár streaming szolgáltatóval a TV-n, a minimum, hogy el akarom rejteni ezt az otromba STB-ot és a táviránytóját. -
Üdv Urak. Valaki megtudná mondnai hogy hol lehet a csatornaváltáskor illetve a menübe lépkedéskor hallaható pittyegést kikapcsolni ? Iszonyat idegesít....
-
alaves
addikt
Valaki rájött, hogy a kedvenc csatornalista kijelölés hogy marad úgy, mert nekem mindig visszaáll 'összes'-re, amikor visszamegyek a 'TV' menü pontra. Egyáltalán nem ment a 'szűrőtölcsér' beállítás.
-
Robiusz
kezdő
Bekapcsolásnál miért nem adja be az egyéni csatorna sorrendet? Így nem sok értelme van.
-
alaves
addikt
Nálam:
-Egyelőre nincs véletlenszerű újra-indulás.
-Hangcsúszás (lip sync) probléma nincs.
(Az M1-en valóban van, de az minden szolgáltatónál, mert azt úgy kapják. A köztévénél nem jól állították be vagy nem lehet, valamilyen technikai okból.)
-Eddig úgy látom, hogy a 2160p/50Hz-es felbontás beállításnál tapasztalható időnkénti képszétesés megszűnt HD és SD adásoknál egyaránt. -
Robiusz
kezdő
A tesztelők ezeket hogy nem veszik észre
-
bzoli71
csendes tag
3 boxból 1-re raktam fel a frissítést...
Pozitívum:
- szerintem sokkal jobb lett a felület, átláthatóbbNegatívum:
- Véletlenszerűen újraindult többször az eszköz
- HD adásoknál továbbra is csúszik a hang
- Nagyon lassú a rendszer, eddig sem volt gyors, de most még lassabb
- A kedvencek szerkesztése, kijelölése nem lett rendesen megoldva
- Ha hbo max, youtubot néztek, és visszatérek tévére, továbbra is lassan áll fel a tv app, vagy újra kell indítani...Szóval jó az irány, de egy ekkora szolgáltatónak nem biztos hogy ennyire béta rendszert kellene élesben kirakni..
-
zenefalo
csendes tag
Sziasztok! Még a szoftverfrissítés előtt váltottam telekom tv m-csomagra, előtte a szuper családi csomag volt record&go opcióval, működött is a rögzítés és visszatekerés. Úgy tudtam, hogy a Telekom TV M-be alap a rögzítés és visszatekerés, vagy tévedek? Egyik csatornán sem működik ez a funkció, online ügyfélszolgálatnak említettem. Azt mondták hívjam a 1414-et, ebben ők nem tudnak segíteni. Találkozott valaki már ilyen hibával?
-
Zoshi85
aktív tag
Fantasztikus lett az update 🤣🤣 Eddig el voltam vele, most akadozik a hang elég sokszor.. Élvezhetetlen.. Gratulálok ✌️✌️ [link]
-
zolokas
aktív tag
Hang csúszás még mindig probléma, wifin nem megy a box kiakad.
-
zolokas
aktív tag
Sokat változott de, csatorna rendezést nem találom. Nagy ló betűk infó sáv szerintem egész képernyőt felesleges volt bele rakni, csatorna váltásnál bele rakja a 4k és HBO max packot is hiába állítom be kedvenc lista át ugorja csatorna váltás gombra. Előző felület jobb volt.
-
Kaba
veterán
Holnap reggel jön a frissítés.
-
kimaga
csendes tag
Csoda box új hibája: egy óra alatt 3-4 szer elmegy a kép 4-5 másodpercre - teljesen fekete - majd vissza jön mintha mi se történt volna. Igen érdekes így a film nézés, már a sportról nem is beszélek. Ha mind ez a műsorújság nézegetése közben jön akkor a több gombos (lépcsős) kedvencek is megszakad vissza a filmhez és kezdődik elölről a kedvencek kiszűrése. Lehet ez a tanuló mód hogy a távirányítót sötétben is lazán tudjuk kezelni. (szerintem nem lesz itt fejlesztés ebben az ügyben nem gondolom hogy ez ilyen nehéz lenne főleg ha figyelembe vesszük hányan mióta panaszkodnak, és vannak akik nem tudnak panaszkodni.
-
bzoli71
csendes tag
Elvileg jövő hét elején jön egy nagy frissítés a smart boxokra...
-
agy73p
senior tag
Visszacserélték az Android TV-t új felvevős és nem felvevős STB-kre, ahogy az korábban is volt.
Okosan elküldték a 3 boxot távirányítók nélkül, egész nap csak vártam, hogy be tudjam üzemelni.
Szerencsére délutánra kisírtam egy szerelőt , aki kihozta a 3 távirányítót és a központtal telefonon 30 perc kínlódás után üzembe helyezte.
Újabb boxok, más távirányító, nagyon más, meg kell szokni, hogy sötétben is lehessen irányítani. Én egyébként nem szeretem a gumi gombos távirányítót, de nem volt választásunk.
Ami fáj, hogy nincs már itt sem 7 mp visszaléptetés. Helyette az alsó mikro gombokkal tekerni már enged.Köszi az eddigieket, ha valaki utálja az új androidos rendszert, akkor próbálja a visszatérést.
Ciao -
enginev3.0
félisten
Mitől kapcsolhat ki random a wifi a boxon? Eszembe sincs bekábelezni a házat a 3 boxhoz, tök jól mennek wifin, de fogják magukat és kikapcsolják a wifit akár tv nézés közben is
-
alaves
addikt
Ha a VLC-t telepíted, akkor szinte mindent visz, pendrive-ról nem, de PC-serviio DLNA-n keresztül próbáltam. DV-t nem sikerült kicsikarnom és azt sem tudom, hogy az 5.1es hangot tudja-e továbbítani.
Más: egy hetes nyaralás után bekapcsolva: 'Telekom TV szolgáltatás jelenleg nem érhető el' üzenet fogadott. Áramtalanítás, újraindítás után is semmi. Net van, smart box működik, beállítások, más app-ok is. Jelentettem mail-ben. Azt sem tudni, hogy a környéken működik-e a szolgáltatás vagy csak nálam a hiba.
Az eon egy kicsit előrébb van: folyamatosan frissülő térképen jelölik a szolgáltatási hibákat. -
agy73p
senior tag
Hát folytatódott a történet, ma este bekapcsolás után megállt az egyik Android beltéri és pontosan ugyanazt a hibát produkálta mint a TV GO belépéskor a mobiltelefonom.
40 percig beszéltem az ügyintézővel míg végül hard reset lett a vége.
Minden hiába. Úgy hogy a másik szobából kellett kihúznom a boxot és azt üzemeltem be a nappaliban.Emellett egyébként megjegyzem, hogy volt értelme a korábbi panasznak, délelőtt kaptam sms-eket a telekomtól, külön rákérdeztem és most az ügyintézővel folytatott beszélgetés során kiderült, hogy postázzák az IPTV egységeket és az Android boxok helyére újra be tudom üzemelni az IP TV-t jövő héten.
-
XaraX
addikt
Nem írnám le ugyanazt, amit előttem már sokan, hogy ez agy rakás kaka az iptv után, elkövettem a hibát, hogy váltottam, és nem néztem utána előtte. Egy kérdésem lenne csak, hogy megoldható-e külső hdd-re való rögzítés valahogy?
Leginkább ez így egy csatornahulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Jó látni, hogy a szolgáltatók is haladnak a korral, és a tévéadások megjelenítése mellett eszközeik másra is használhatóak.
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest