Hirdetés
- Autóhifi
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
szeksziboj #141 üzenetére
Hát azért nem lenne rossz hogy lenne valami speckó cucc amivel a meghalt vinyókat otthon is menthetővé lehetne tenni. Akár garanciavesztéssel és nem horribilis összegeket kifizetni az adatmentő cégeknek. Persze ahol esetleg projektekről van szó ahol milliókat vagy millárdokat ér egy cég számára a merevlemezen tárolt adat, gondolkodás nélkül kifizeti az adatmentő cégeket, sőt akár szerződésben is állhat velük. De nyilván ahol ilyen adatokkal dolgoznak, ott már kezd elterjedni a felhő alapú tárolás mint pl a Dropbox, ahol nem kispályáznak, akár 500TB tárhely is igényelhető, nyilván az ára is annyi, de itt szintén cégekről beszélünk
Editicit visszakanyarodva az árvízekhez, szerintem nem lesznek olcsóbbak, a szabad verseny csak elviekben létezik,egyik cégnek sem érdeke olcsón adni ha a másik úgyis drágán adja miért ne adná ő is? Ha jön egy új gyártó/fejlesztő akkor azt meg felvásárolják, vagy reklámokban lejáratják. Így történt a "Zselé alapú" merevlemezekkel is. Jók voltak, nagy tárhely, gyors elérés, kis fogyasztás, csak sérülékeny volt.
-
haxiboy
veterán
válasz
szeksziboj #139 üzenetére
Probálkoztam én is, de pl egy fejegység halott vinyót nemszivesen bont meg az ember, egy tök jó vinyóból meg nem fogja kioperálni a fejet hogy beletegye a másikba mert nagy esély van rá hogy bukja az egészet. Ha meg esetleg garanciás a másik vinyó, akkor azt is bukja az illető.
-
haxiboy
veterán
válasz
#21346560 #104 üzenetére
Ott a pont. Vinyón én nem tárolnám pl a családi képeket, pont most ment tönkre az egyik vinyónk, minden odalett, adatmentő 150k-t kért volna, én meg kiröhögtem
A jövő a félvezető tároké. Amúgy érdekes hogy régen volt valami "zselé" alapú tár, és az is volt 1TB-s (még a 160Gb-s korszakban) azóta arról nem hallani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóhifi
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Dell notebook topic
- Mobil flották
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest