- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyVillany
tag
2014ben már átlagos lesz a 6-10 tb hely a kockák körében szerintem.
"Ezt finoman szólva erősen kétlem."
Már hogyan értve a kételkedést? Túl sok, vagy kevés?
Nem tartom magamat nagy kockának, de nálam már 2009-ben megvolt a 6TB hely, 4TB mindenféle, és 2TB a fontosabb dolgok backupja. Azóta annyi változott, hogy tavaly a hdd pánikban vettem az aldiban amíg volt a polcon 2db olyan 24900 ft-os 2TB usb3.0 vinyót tartalékba (benne ugye wd green sata3), eddig alig használtam őket.
Szal a lényeg az, hogy már pl 2009-ben csomó ismerős-haver több hellyel gazdálkodott mint én, és ahhoz holvan még az imént emlegetett 2014?
Ami még kérdőjeles picit, az a "kockák körében", más hozzászóló is felvetette hogy nem feltétlenül úgy van, én is tudok helyből szélsőséges példákat. Egyik apám munkatársa 60 év körüli, aki múltkor nem tudta megnézni a mailt amit küldtem, mert kiderült évek óta nincs winrar a gépén, azt sem tudja mi az a rar, de folyamatosan bővülő WD elements gyűjteménye már 20TB felett van, soksok családi videó bedigizve, HDkoncertek, FLAC zenék, javarésze duplán a backup miatt. Másik példa az öcsém, 2-3 online játék ahogy a csövön kifér, LEGOrobot programozásversenyek, droid főzés, webfejlesztőprogik, 3D cuccok, klipvagdosás, fotóbuzerálás stb.. és 500GB val gazdálkodik a gépben, meg vmi 320GB pici USBs hurcolósa van.Amúgy meg jöhetnének már a cikkben emlegetett 2-3 TB kapacitású pici 2.5 colos HDDk, úgy tudnám elképzelni a jövőben a legpraktikusabban a tárolást, hogy a fiókban/polcon sorakoznak a pici sokTB vinyócskák, és azt tolom a sata dokkolóba amelyik épp kell. Vagy egy NAS jellegű családi szerverben bekötve az összes vmi 10 perces leparkolási idővel, és hálózaton át aki amelyikről épp amit akar, az a hdd felpörög és dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest