Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyVillany
tag
2014ben már átlagos lesz a 6-10 tb hely a kockák körében szerintem.
"Ezt finoman szólva erősen kétlem."
Már hogyan értve a kételkedést? Túl sok, vagy kevés?
Nem tartom magamat nagy kockának, de nálam már 2009-ben megvolt a 6TB hely, 4TB mindenféle, és 2TB a fontosabb dolgok backupja. Azóta annyi változott, hogy tavaly a hdd pánikban vettem az aldiban amíg volt a polcon 2db olyan 24900 ft-os 2TB usb3.0 vinyót tartalékba (benne ugye wd green sata3), eddig alig használtam őket.
Szal a lényeg az, hogy már pl 2009-ben csomó ismerős-haver több hellyel gazdálkodott mint én, és ahhoz holvan még az imént emlegetett 2014?
Ami még kérdőjeles picit, az a "kockák körében", más hozzászóló is felvetette hogy nem feltétlenül úgy van, én is tudok helyből szélsőséges példákat. Egyik apám munkatársa 60 év körüli, aki múltkor nem tudta megnézni a mailt amit küldtem, mert kiderült évek óta nincs winrar a gépén, azt sem tudja mi az a rar, de folyamatosan bővülő WD elements gyűjteménye már 20TB felett van, soksok családi videó bedigizve, HDkoncertek, FLAC zenék, javarésze duplán a backup miatt. Másik példa az öcsém, 2-3 online játék ahogy a csövön kifér, LEGOrobot programozásversenyek, droid főzés, webfejlesztőprogik, 3D cuccok, klipvagdosás, fotóbuzerálás stb.. és 500GB val gazdálkodik a gépben, meg vmi 320GB pici USBs hurcolósa van.Amúgy meg jöhetnének már a cikkben emlegetett 2-3 TB kapacitású pici 2.5 colos HDDk, úgy tudnám elképzelni a jövőben a legpraktikusabban a tárolást, hogy a fiókban/polcon sorakoznak a pici sokTB vinyócskák, és azt tolom a sata dokkolóba amelyik épp kell. Vagy egy NAS jellegű családi szerverben bekötve az összes vmi 10 perces leparkolási idővel, és hálózaton át aki amelyikről épp amit akar, az a hdd felpörög és dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest