Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
üzenetére
Az a baj az átnevezősdivel, hogy túl sok olyan dologra ad lehetőséget, amire egyébként nem lenne esély sem...
Szerintem picit piszkálna, ha a Microsoft kiadná újra a Win98-at mondjuk a Win7 után Win12 néven pl. De, ha nem is piszkálna, minden esetre gondolkodóba esnél, hogy ezt most vajon mi a hernyóért kellett
És valszeg nem sok értelmes magyarázatot tudnál gyártani a dolog mellett... Nekem biztos eszembe jutna, hogy most vajon ki is akar átverni kit...Tudom, kicsit sánta ez is, de mégis...
-
forgonati
őstag
válasz
üzenetére
És ezzel a hatalmas mondattal mit akartál??
Pont az a lényeg, hogy adnak a kártyának egy új nevet, de a tudása meg marad a régi. Sőt, néha még a régitől is lejjebb veszik. Akkor minek az új név? Inkább valamit fejleszteni kéne, nem csak új hangzatos típusszámokat kitalálni... Akkor milyen tudásról beszélsz most?
De abban igazad van, hogy ez lejárt lemez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És valszeg nem sok értelmes magyarázatot tudnál gyártani a dolog mellett... Nekem biztos eszembe jutna, hogy most vajon ki is akar átverni kit...