Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Mindenki tudna erőset csinálni, attól még a fizika törvényeit nem tudod áthágni, akár mennyire energia hatékony a Kepler. nV most ezzel próbálkozik, és próbál minél nagyobb marketinget mögé rakni, talán a Denver javít valamit a képen, mert az A15 láthatóan alkalmatlan a K1 mellé CPU-nak, az A15 egyszerűen túl rosszul sikerült, már most le kellett volna cserélni A17-re.
-
Drizzt
nagyúr
"Hát akkor ezt a 2. Shield kört is bukja az nv 100%
Sajnálom őket,mert erős a cucc,de így semmit nem ér."Szerintem nagyot tevedsz, de majd kesobb derul ki. A kritikak mindenestre egybehangzoan aradoznak rola. Userek velemenye meg erdekes lesz. Tegnap ahogy olvasgattam, elsore nem ertettem miert aradoznak a streamingrol, de aztan idovel elkezdett leesni. Szoval otthon fut a geped. Te tetszoleges helyen elered a netet a tableten, s mondjuk radugod a kozeli tv-re, majd onnan iranyitod a controllerrel, s otthon szamitja ki a geped. Ez mondjuk ha messzire utazol egyedul, jol johet igencsak. Lassan annyira meggyoztek a tesztek, hogy lehet controllert is veszek hozza, pedig eleinte eszem agaban nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Sajnálom őket,mert erős a cucc,de így semmit nem ér."