Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Reignman #112 üzenetére
Azért azt árulja már el valaki nekem, hogy
- miért vesz valaki nagy kijelzős, netre, multimédiára kitalált telefont, ha azon nem akar telefonálni és netezni? Zenét hallgatni egy sokkal olcsóbb telefonon vagy mp3 lejátszón is lehet.
- ha telefonál és netezik rajta, mennyivel olcsóbban tud kihozni egy olyan csomagot, amiben mondjuk telefonál havonta 100 percet, küld 15 SMS-t, és ellő 80-100 MB netet? Ezek mind szerény mennyiségek, és együtt legalább 4e Ft-ba fájnak (inkább 5). Ehhez képest egy MédiaMánis S-ben 5e-ért kapsz havi 170-180 perc beszélgetést, 50 SMS-t és 500 MB netet (még ha a 10 óra mobil TV-t el is felejtjük). Korábban ennél lényegesen kevesebbért inkább 6e Ft-ot fizettünk a feleségemnek úgy, hogy külön-külön raktuk össze a dolgokat.Szerintem a MédiaMánia csomagok nagyon jók, kifejezetten hiánypótlók, és még csak nem is drágák. Mondom ezt úgy, hogy nekem speciális igény miatt nem az van. Talán berakhatnának alulra egy kisebbet, de biztos, hogy aránytalanul drága lenne a nagyobbakhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Synology NAS
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest