- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Az igaz, hogy az RTX kártyákra a 1903 Win10-től kezdve a DCH típusú drivert kell tenni, nem a Standard-ot?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nexplo
őstag
válasz Tav-Csoves #8 üzenetére
Sajnos így van. A minőség a padlón van egyre inkább...
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Mikeee89
senior tag
Hello! Kb fél éve vagyok nVidiás (GTX 1070). Azok a driverek amik a Geforce Experience programban jönnek, szinte hetente, azok WHQL minősítésűek, vagy sok közte a beta driver? Mert kicsit idegesít már, hogy hetente szól a Geforce Experience, hogy van új driver, holott az előző még szinte ki sem hűlt...
Érdemes minden alkalommal frissíteni a drivereket, amikor kiadják, vagy ráérek max 1-2 havonta rányomni a frissítésre?
-
nexplo
őstag
válasz Tav-Csoves #6 üzenetére
Azóta csak tapogatás megy a sötétben....
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Predatorr
őstag
Most már igazán átnevezhetnék Catalyst-re! Verziók óta az Adobe programok 8-10p betöltéssel indulnak, vagy sehogy. Az előzőre direkt írták, hogy végre nem lesz fagyás PPro-ba, és ugyanúgy van. 420.xx után nem érdemes feltenni egyiket sem.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
siposz
aktív tag
" Emellett a cég korrigálta azt a problémát is, ami miatt az eredeti eszközillesztő hibát jelzett telepítéskor a Windows 10 May 2019-es frissítésénél, ha a processzor alapja Sandy Bridge volt."
Köszi, b+, 2 óra ment rá az életemből. A windows 10 javára legyen mondva 10 másodperc alatt visszarakta az előző verziót probléma nélkül.
-
pandras83
őstag
Meg kell kerülni az alagutat ennyi
Cyberfuck Patchrunner
-
santiago7
csendes tag
az alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése
Nekem ez a hiba van de csak League of Legends-el a kártya nem melegszik semmi hiba más játékkal játszom 10 órát akkor sincs baj (GTX 980)