Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
+1 ott a pont nálad.énis igy vagyok az FB-al.Söt,legjobban azt utálom mikor megosztanak egy videot,amit pl megnéznék,és csak akkor tudom megnézni ha lájkolom.Utána ha netalán lájkolnám,pár napra rá email cimemre jönn a mail hogy forradalmi mellnagyobbitás,pénisznövelés,Kiss Pista hogy keresett 2 hét alatt 1000dollárt,stb baromságok.
-
törölt tag
Azért régen nálunk voltak közös nevezőben megitélt müsorok, ahol összeült a család együtt megnézni egy filmet vagy a fontosabb labdarúgó mérközéseket. Megvolt a lehetőségem a gyerekszobában egy kis fekete-fehér TV készüléken videójátékot tolni, ha nem jó filmet vagy ha néhanapján korhatárosat adtak és nem engedték megnézni.
Ma már mindez nem számit, mert sokan még a tartalmat sem ellenőrzik vagy tiltanak meg dolgokat.
-
Geller72
veterán
Már bocs, de eddig nem a reklámmentességért fizettél, hanem a műsorokért. Ezt nagyjából képzeld el úgy, hogy jegyet veszel a cirkuszba. Ahonnan látod is a műsort, az 1000 ft. De ha meg akarod simogatni az az oroszlánt, olyan közel akarsz ülni, az 3000. Vagy egy F1 jegy. Vagy egy koncert jegy. Ez egy alapdíjnak is tekinthető. A vonaton akkor is utazol, ha peronjegyed van, (volt ilyen és van, ahol ma is van) és akkor is ha másod, vagy első osztályra szól a jegyed. A távolságot akkor is azonos sebességgel és időtartam alatt teszed meg, csak nem mindegy, hogy milyen körülmények közt. Én a választás lehetőséget hiányolom. Remélem, így érted.
-
freeknight
őstag
Egyáltalán nem hülye kérdés, csak a szavazást megnézve is rengetegen bámulják a dobozt napi szinten több órát, vagy a hsz.-ekbe beleolvasgatva is. És ez ráadásul egy IT tematikájú fórum! Ide alapból olyanok jöttek szavazni, akiket az átlagnál jobban érdekel a mai technika.
Na most ha ezek között az emberek között is ilyen népszerű az analóg műsor még mindig, szerinted milyen népszerű lehet az átlagnépesség körében?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Saramonic UwMiC9 lavalier mikrofon rendszer
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- BONTATLAN! Samsung HW-Q800F 5.1.2 hangprojektor/soundbar
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest