Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
"Másrészt oldalak jönnek-mennek, mindig lesz egy újabb "feltörekvő" ahol meg tudják csinálni hirdetések nélkül is a tartalmat ami érdekli az embereket."
Ilyen nem lesz... max a gagyi blogok szintjén. Egyik tartalomgyártó sem jótékonysági szervezet, előbb utóbb mindenkinek kell valami bevétel, egy szerkesztőséget, szervereket, irodát stb valamiből ki kell fizetni... és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy profitábilis legyen a vállalkozás. Csak a nagyon nagy cégek engedhetik meg maguknak, hogy (kezdetben) reklámok nélkül indítsanak oldalt, tartsanak fent óriási szerverparkot. A YT is súlyosan veszteséges volt, talán még most is az...
Nincs is gond szerintem ezzel, ha esztétikusan van elhelyezve és nem zavarja a tartalmat én elfogadom, hogy a minőség fenntartása érdekében ezzel fizetek. Kitudja, hogy merre tartunk a jövőben, de a Netflix tűnik egy értelmes modellnek. Egy általánydíjat fizetsz a tartalomért.
(A marketing meg nem úgy működik, hogy csak a keresőoptimalizált ajánlatokra épüljön. Az is a lényege, hogy egy kampány során megismerje minél több ember a terméket/szolgáltatást. Ezt csak azért mondom, mert ismerem kicsit a másik oldalt is, amikor az induló vállalkozásodat próbálod megismertetni a fogyasztókkal, és felkelteni új vásárlók érdeklődését.
Új hozzászólás Aktív témák
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Politika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Beárazás
- Computex 2025: új Frame házak a Corsair portáján
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest