Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@cika
őstag
Azt mondják, hogy továbbfejlesztett funkciók vannak. Igazából van 1-2 új modul is, de sajnos nem találtam így hirtelen verzió történeti összehasonlítást. A kinézet nem változott csilivilibbre szerintem. Ami új biztosan az a kezdőlap-védelem, a Driver booster, az Uninstaller 3 /bár a 2 is sokkal jobban távolított el néha dolgokat, mint a Win saját programleszedője/ meg a Manage My Mobil -ezt mondjuk nem használom- és a Malware Fighter is bekerült a csomagba -azt Pro-ra szintén upgrade-eltem kemény 5 dollárért-
/ezt találtam hirtelen újdonság listának, [link] de azóta már a 7.0.6 változatnál tart a progi, szóval további apró finomítások vannak/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest