Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@cika
őstag
Azt mondják, hogy továbbfejlesztett funkciók vannak. Igazából van 1-2 új modul is, de sajnos nem találtam így hirtelen verzió történeti összehasonlítást. A kinézet nem változott csilivilibbre szerintem. Ami új biztosan az a kezdőlap-védelem, a Driver booster, az Uninstaller 3 /bár a 2 is sokkal jobban távolított el néha dolgokat, mint a Win saját programleszedője/ meg a Manage My Mobil -ezt mondjuk nem használom- és a Malware Fighter is bekerült a csomagba -azt Pro-ra szintén upgrade-eltem kemény 5 dollárért-
/ezt találtam hirtelen újdonság listának, [link] de azóta már a 7.0.6 változatnál tart a progi, szóval további apró finomítások vannak/
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest