- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Depression #67 üzenetére
Mivel az üzleti modellt még nem ismerjük, így ez csak a mostani állapotból fakadó következtetés. Nyilván változni fognak a feltételek a kereskedők felé is.
-
válasz
Depression #52 üzenetére
én most megnéztem egy vagon oldalt, akik ilyet árulnak, de olyan államtitokként kezelik ennek az árát, hogy egyszerűen képtelen voltam megtalálni
-
naszvalo
tag
válasz
Depression #45 üzenetére
igen csak eddig úgy néz ki,hogy az "Ugyanazt a hardvert meglehet majd venni (remélhetőleg) olcsóbban, és hardvercsere helyett bármikor megvehető bele a jobb proci" lehetőség árát pofátlanra szabta az INTEL de nagyon.Szinte nem jársz jobban,minta procit cserélnél.Na erre a bőr lehúzásra gondoltam.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Depression #28 üzenetére
Semminek, mert az Intel szervere adja ki a parancsot a procinak, hogy frissítse magát. Ha nem tudod az Intel szerverét elérni, akkor nulla esélyed van az extra erőforrás feloldására.
(#23) ddekany: Az Intel update-nek nevezi szólva szvsz jó a frissítés. Régebben is így utaltunk erre. Most már nem akarom megváltoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged