Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Depression #67 üzenetére
Mivel az üzleti modellt még nem ismerjük, így ez csak a mostani állapotból fakadó következtetés. Nyilván változni fognak a feltételek a kereskedők felé is.
-
Lenry
félisten
válasz
Depression #52 üzenetére
én most megnéztem egy vagon oldalt, akik ilyet árulnak, de olyan államtitokként kezelik ennek az árát, hogy egyszerűen képtelen voltam megtalálni
-
naszvalo
tag
válasz
Depression #45 üzenetére
igen csak eddig úgy néz ki,hogy az "Ugyanazt a hardvert meglehet majd venni (remélhetőleg) olcsóbban, és hardvercsere helyett bármikor megvehető bele a jobb proci" lehetőség árát pofátlanra szabta az INTEL de nagyon.Szinte nem jársz jobban,minta procit cserélnél.Na erre a bőr lehúzásra gondoltam.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Depression #28 üzenetére
Semminek, mert az Intel szervere adja ki a parancsot a procinak, hogy frissítse magát. Ha nem tudod az Intel szerverét elérni, akkor nulla esélyed van az extra erőforrás feloldására.
(#23) ddekany: Az Intel update-nek nevezi szólva szvsz jó a frissítés. Régebben is így utaltunk erre. Most már nem akarom megváltoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest