Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor.79
tag
Nem javasoltam, hanem ironizáltam.
Mint írtam, az írásod nem egyértelmű. Nem derül ki belőle, hogy az Unreal Engine az "hivatalosan" jár hozzá, vagy pedig csak egy lehetőség, amivel a fejlesztők élhetnek. Ez utóbbi esetben a cím félrevezető, hisz részedről csupán egy feltételezés, hogy az említett szoftver motorja lesz a hardvernek, tehát legfeljebb így lehetett volna fogalmazni: "... az Unreal Engine lehet a Nintendo Switch motorja".
Értem én, hogy clickbait a cím, de ezt - mint ahogy az előző bekezdésemből kiderül - lehet úgy is csinálni, hogy nem tájékoztatod félre az olvasót.
Hiányoznak továbbá a hírből a források, és innentől kezdve hiteltelen az egész: nem lehet tudni, hogy mi igaz, és mi részedről a kitaláció.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest