Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
De nekem nem kell LG/Samsung passzív szemüveg,ingyen sem...
Nekem aktív kell támogatással...ráadásul a monitor adott,abból nem engedek,nem fogok venni egy monitort ami 2d-ben nagy vacak amikor a felhasználási idő 905%-ban ott üzemelne..Csak 120Hzes monitor jöhet szóba.
Most a monitor adott... benq XL2420T,itt virít rajta a vision ready matrica,de mivel ez nem az XT igy szemüveget nem kaptam hozzá... milyen aktív szemüveget vehetnék hozzá,amihez driver támogatást is kapok egy 7970-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ph A GTX 680 és 670 után most itt a GTX 660 Ti, melynek ASUS DirectCU II TOP kiadása járt nálunk.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest