- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixelmaster
tag
100 €-nál többet nem vagyok hajlandó kiadni egy VGA-ért, a mostani kártya is ennyi volt és már bő 3 éve teljesít szolgálatot és HD-ban visszi a crysis2-t, multiban 45-55 FPS-mal
szóval bé meg a 100ezer forint feletti kártyájukat...
peace -
válasz
ricshard444 #9 üzenetére
Uhm srácok benéztem,miért nem szóltok?
7870 gyorsabb 6%-alAkkor viszont a tippem nem lett helytálló
-
Egon
nagyúr
Az, hogy neked mi van otthon, a kutyát nem érdekli. A felhasználók kb. egy tízezreléke rendelkezik fullhd-nál nagyobb felbontású kijelzővel, ergo ez a probléma csak nagyon keveseket érint.
A magam részéről kifejezetten f*szságnak tartom, játékra (ha az a fő felhasználási terület) ekkora monitort (pláne u2711-et, a maga 30 ms feletti input lagjával) venni, mivel sok esetben a max. felbontás az 1920*1200 amit a játék támogat. -
T_Stark
őstag
Ezek szerint ez 6%-kal gyorsabb mint a ref 660Ti, vagyis kb pont a PH-s tesztben lévő Asus szintjét hozza, ami kb 2-3%-kal jobb mint a ref 7870.
90-ért nem is lenne rossz az Asus 110-es árához képest, de 85-ért már gyárilag tuningolt MSI Hawk 7870 is van, ami jobb, szóval még mindig nem értem. -
Televan74
nagyúr
Majd ha a sima GTX660 Ti lehet kapni 80.000 Ft ért. Na akkor lesz jó vétel.
Az Asus DirectCU II TOP verziója meg 90.000 Ft ért lenne jó vétel. -
Erdei88
veterán
EVGA leolcsóbb kártyája 325 euro, amit Magyarországra is hoznak, talán
-
-
Keksz03
senior tag
MSI Power Edition teljesítménye - 90ezerbe kerül...szólj bátran ha még mindig nem érted!
-
Crias
senior tag
Rohadt drága...
T_Stark-al értek egyet!!!
Nem éri meg, a 7870 de még a 7950 is jóval jobban megéri, olcsóbbak is jobbak is, a reális ára valahol ~70k-n lenne de ennyire nem hiszem h le fogna esni... -
Madn!ght
addikt
Hol vannak már azok az idők, mikor a középkategóriás karik megjelenéskor 60-70.000,- ft-ra voltak pozicionálva?! (jah és ne fogjuk az euróra, mert ma reggel melóba jövet vmi 275 ft volt az egyik exchange ablakában...)
110k erős túlzás annak tudatában, hogy garis 680 GTX-et lehet itt a PH!-n kapni...
Na mindegy, asszem még jódarabig marad a GTX480.
-
Med1on
aktív tag
Ennyire elmúltak már a "The Way It's Meant To Be Played" idők? A 9 tesztjátékból 4 az AMD Gaming Evolved partnerprogrammal készült.
-
T_Stark
őstag
Nem értem hgy lett ez ajánlott, mikor 85-ért van már MSI Hawk 7870, 100 körül meg Powercolor 7950 PCS+ és hasonlók.
-
skydragon
tag
gyors kártya aláírom de 90 ezerért durva az ára akkor 70-80 ezer lesz ha kijön a 650 ? oké hogy kraftban ne érezük hogy csorók vagyunk és csak közép szintre telik mert sok esetben már nincs nagy különbségek közép és a csúcs közt de ez az árazás brutális végén egy belépő nvidia is 50 ezer lesz
Azt hittem ez a 660Ti váltja majd a szeretet 450OC-mat de hát 90-ért vegye a fene meg pedig van a malacperselyben annyi de sztem inkább egy 460-as vagy 560-as azok barátibb reálisab áron mozognak.
-
mghltm
addikt
par teszt:
ZOTAC GeForce GTX 660 Ti AMP! Edition 2 GB @ techpowerup
MSI GeForce GTX 660 Ti Power Edition 2 GB @ techpowerup
ASUS GeForce GTX 660 Ti Direct CU II 2 GB @ techpowerup
Palit GeForce GTX 660 Ti JetStream 2 GB @ techpowerup
Palit GeForce GTX 660 Ti Jetstream @ guru3d
MSI GeForce GTX 660 Ti Power Editon OC @ guru3d
Gigabyte GeForce GTX 660 Ti Windforce OC @ guru3d
-
Tibi86
aktív tag
Betegek ezek a vga árak!
110k vagy 90k nekem édes mindegy. Gtx 460-at 45-ért vettem megjelenéskor..
De van középkategória, csak mindig az eggyel vagy kettővel ezelőtti generációban kell keresni.... -
pmheros
őstag
ez a memóriavezérlős 'okosság' nem szimpatikus megoldás
A kártya összességében viszont nyerő darab lesz, ha majd az árazás is emberi lesznekem kicsit bezavart a grafikonon a gyári OC -s 660Ti megjelenítése, elég lett volna csak a tuning grafikononon feltüntetni.
-
j0zsef
tag
Hova lett a középkategória...
szerk.: skydragonnal egyre jár az agyunk.
-
skydragon
tag
vagy én vagyok hülye vagy eltűnt a középkategúria ?? számozás alapján ez lenne a közép nvidia nem vagy várható GTS650 is ? de az ára borzalmas az semmikép se közép szint.
-
Pff inkább 670. Kíváncsi vagyok meddig megy le az ára
-
kromatika
veterán
na végre.jól sikerült.reméljük a kezdeti magas ár,2-3 hónap múlva mérséklődik.
-
Keksz03
senior tag
90ért már kapni gtx660 Ti-t, gondolom olcsóbban jön majd egy sima gtx660 és még olcsóbban egy gtx660 SE!
sztem korrekt az ár, 7950 a párja, én akkor már GTX660 Ti-t vennék és ne felejtsük el h ez induló ár, a 7950 is sokkal olcsóbb most mint amennyin debütált!
-
#Morcosmedve
veterán
Jelenleg okafogyott bármiért is 110ezret kérni érte, de ref. 670 helyett normál áron 660 jobb vétel
-
Daywalker
addikt
Lemaradt (illetve mi is most tudtuk meg), hogy az ár a Borderlands 2 játékkal együtt értendő.
-
Jól tippeltem, 5-8%-t mondtam 660ti javára erre lett 6,5
A nyitóár viszont szörnyűbb,mint gondoltam
-
Gude
senior tag
Lehet én vagyok a naív,de MAX 70-80-ra gondoltam kezdő árnak
-
JanR
addikt
110? Jóóóvan.
-
fatallerror
addikt
jelenleg a 7950 a legjobb vétel 95 ezer körül ez tény de ha ennek beállna az ára 75-80 ezer körülire akkor jó vétel lenne de így aki nem márkabuzi az a 7950el jár a legjobban
msi gtx 660 ti egyébként valóban 90 ezer
#3) Erdei88: 114k jelenleg : D
-
franc0
őstag
Érdekes, más oldalak szerint az ASUS 660-asa a HD7950 előtt van.
Szerintetek meg jóóóval mögötte.Akárhogyis, az nVidia kezd magáratalálni.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Végremá'!
A kezdőár sajna magas, mint általában. -
Sárpac
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #1 üzenetére
110E?? Az igen!
-
#Morcosmedve
veterán
nem is kell 670 ide...azért az árakat, majd várjuk meg..biztos, ami biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A GTX 680 és 670 után most itt a GTX 660 Ti, melynek ASUS DirectCU II TOP kiadása járt nálunk.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest