Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem a ddr2 hibája a max 8g, hanem a chipseté.
Legalábbis az a két szerver, amit most vettem 48G rammal, az nem tud róla, hogy ddr2-ből nem lehet 8gigánál többet rakni egy gépbe.fless: "mire oda jutunk, hogy lesz értelme, addigra lemegy az ára is.": ha lemegy az ára, lesz értelme

-
Ősember
őstag
engem meg az idegesit, amikor valaki a piacot egy napi statisztika alapján tudja ilyen magas szinten értékelni

érdekes mod 1 évvel ezelött szo nélkül kicsengetett bárki 30-40k-t egy 2 gigás ddr2 kitért, ami nem is volt valami erös. de most, hogy már fele annyiért is lehet erös kiteket venni, ugy beszél mindenki ezekröl a ddr3-akrol, mintha ez lenne a világ legnagyobb rablása
egyszerüen ez egy frissebb technologia és kész. ez mindig igy volt és mindig igy is lesz. ami ujabb az drágább. a másik meg, hogy a ddr3-nak ugy esik az ára, mint anno a ddr2-nek és ahelyett, hogy ennek örülne a nép még siránkozik is.
idén már igen is normális ddr3 árakat fogunk látni, ez szinte teljesen biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyszerüen ez egy frissebb technologia és kész. ez mindig igy volt és mindig igy is lesz. ami ujabb az drágább. a másik meg, hogy a ddr3-nak ugy esik az ára, mint anno a ddr2-nek és ahelyett, hogy ennek örülne a nép még siránkozik is.