Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
Egész érdekesen néznek ki. Bár vegyes érzéseket váltanak ki belőlem.
[ Szerkesztve ]
-
jocek91
aktív tag
pistikéknek ideális
-
Silentfrog
veterán
Ha valamire rá lehet aggatni az ocsmány jelzőt akkor ez tőlem megkapj a ocsmány plecsnit!
-
vellerd
tag
Kicsit legós, de lesz ezekre vevő. Higgyétek csak el!
Eladó Pioneer TS-E2099,Q9550 Proci,160GB Sata HDD, 2,5" 250Gb Noti HDD 3napot használt 100/100
-
vittorio7
őstag
Azért "élőben" lehet, hogy jobban néz ki, mint fényképen.
De ez koránt sem biztos.
Az 50 euró nagyon sok érte![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gázcsősárga és strandkorlátkék miért nincs? Így semmi értelme az egésznek.
-
Gyuri27
félisten
Franc megeszi. Nincs se magenta, se boci tarka.
Amd - Radeon - Ryzen
-
csiby1
csendes tag
Khm..! Szombaton építettem pont egy ilyen házikóba gépet, és mondhatom eddigi legjobb és legkönnyebb építésem volt! Mesésen tágas és jól kitalált. Képeken randa, élőben már sokkal jobban fest. Benga nagy az biztos, van hely benne. Csak ajánlani tudom!
-
mekker
őstag
Kellett, mint halottnak a csók.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
waithEard
őstag
A fekete tálcásnak miért nem feketén világít az eleje?
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
banhammer
veterán
A fekete bejovos.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Maximum1
őstag
Miért euróban írod az árát?
Itthon is lehet kapni.......... -
dagonya
aktív tag
valaki elmagyarázná nekem mi értelme van azt színesre tervezni amit az első mozdulattal eltakarsz egy alaplappal? vagy itx alaplapot gondolnak bele, hogy kilógjon alóla a "szín"?
-
imibogyo
veterán
Szerintem azért ki fog az lógni pár helyen. Az viszont sokkal egyszerűbb, hogy egy alkatrészt egy színre fessenek, mint hogy csak azt a részt fessék, ami kilátszik (maszkolás, időigény stb.)) Szóval szerintem egyszerűen gyártási racionalizálás miatt színes ott is, ahol nem is látszik. És nem is az első ilyen házuk, szóval gondolom, hogy "tudják", hogy mit csinálnak. Bár nekem sem ez sem egyetlen régebbi színes házuk sem tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Nem rossz házak ezek... plusz alapból lehet kérni pár színben.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
dgabor80
tag
De legalább plexi az oldala...az esély megvan a belátásra...
még ha az alaplap és a VGA el is takarja
„Nem kell megtenned, a túlélés nem kötelező.” W. E. Deming
-
nicu71
addikt
jobban megnézve,tulajdonképpen tetszik!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
KAMELOT
titán
Nem valami nagy szám, de lesz rá vevő!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
imibogyo
veterán
válasz waithEard #23 üzenetére
Persze tudom, csak szerintem az illett volna hozzá.
(#24) dagonya: nem is akartalak meggyőzni. Nekem egyébként sem tetszenek az ilyen házak egyáltalán, csak dolgoztam gyártósoron és láttam, hogy mekkora kicseszés, ha valamit nem fújhatsz egy színűre, ezért mondtam amit mondtam. De lehet a teljes belső festésével jobban jártak volna, csak az meg lehet túl harsány lett volna. Nem tudom.
-
szab.tam
nagyúr
"Miért euróban írod az árát?
Itthon is lehet kapni"mert euroban egzakt.
ha forintban lenne megadva, a hír írója félóránként jöhetne átírni az összeget...****
és ez ocsmány?
látom, régen volt már itt aerocool-os házhír...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Lomha 8V
addikt
Az örömteli ha élőben szebb, mert képen borzalmas.
-
nubreed
veterán
Fú de kib****** rondák ezek a házak.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
szab.tam
nagyúr
válasz #65675776 #33 üzenetére
csak nem vágod.
békéscsaba közelebb van csernobilhez.
és ott már neonzöld fű van.
fluoreszkáló.
teccikérteni?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Johny26
tag
Szerintem jól néznek ki ezek a házak.Kicsit olyan hifitornyos beütése van szemből nézve.Fontolgatom erősen hogy be kellene újítani egyet.
-
Garada
őstag
Mi értelme van ennek?Szerintem vásárlásnál nem az a szempont hogy hogyan néz ki belülről mert nálam az első szempont a megfelelő szellőzés.
-
Killer01
őstag
Sejtettem én a cikk képeit látva, hogy érdemes lesz benézni a topikba....de azért libafos színspektrum analízisre nem számítottam
-
tolasz34
csendes tag
Sziasztok! Van egy nem teljesen témába vágó kérdésem, de sajnos nem tudom hol máshol feltenni. Sharkoon BD28 házam van, általam összeszerelve, de a ház elején a két legfelső vörös led nem világít. Valakinek valami ötlete esetleg? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI MPG A850G 850W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Cooler Master Silent Pro M850 RS-850-AMBA-J3 850 Watt 80 Plus tápegység eladó!
- GIGABYTE AORUS AP750GM 850W Gold Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE GOLD V2 850W Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest