- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteEagle77
csendes tag
Nalunk ket tablet is van, es gyakorlatilag csak az alabbi egy-egy dologra hasznaljuk oket:
1) En tabletem: Lenovo 8": Edzoteremben kardio edzes (futopad, ellipszis trainer, lepcsozogep, szobabicikli stb.) kozben azon olvasgatok konyveket vagy nezek sorozatok/filmeket.
2) Felesegem tabletje: Samsung 10": Digitalis ujsagokat, kiadvanyokat olvasgat rajta kanapen ucsorogve, agyban fekve.
Nagyjabol ennyi... Minden masra vagy desktop/laptop PC vagy telefon. -
Atlantis
veterán
+1, ennyi.
Asszony nálunk csak az iPad mini-t használja, laptop macera lenne, az asztali géphez meg havonta egyszer ha leül. Megjegyzem, utóbbit már én is rég kukáztam volna, ha melóhoz nem kéne.
Alig várjuk, hogy az Apple végre kihozzon egy új mini-t.
Egyébként nagyon meglepő nekem az eddigi állása a szavazásnak.
-
Alex91
félisten
+1
Nalam a nagygep mar be sincs napokig kapcsolva. Lassan mar szinte mindent az iPadrol vegzem. Bongeszes, forumozas, e-mail, de mag a torrentet, meg a nas-t is innen intezem, vagy akar a router konfigot, Apple TV taviranyitast. Nezhetem TV-t rajta, a Youtube-ot, filmeket. De akar nyomtatni is tudok, vagy ezen kommunikalni.
Az mas kerdes, hogy egy notebook araban van, es hogy a mobil is tudja ezt, bar nekem mar kicsi a mobil kepernyoje.
-
Raymond
titán
Pontosan. Ugyanez megy itthon is. Az van eppen bongeszesre vagy nagyon ritkan valami jatekra hasznalva ami eppen keznel van es fel is van toltve. Ez legtobbszor az Amazon Fire HDX 7" mert a tobbi mar hasznalhatatlanul lassu (Asus TF300T) vagy nemigen van hasznalva (HP Stream 7).
(#9) Műszakis:
Igen ez van a Fire HDX-el is. 109EUR-ert vettem - Snapdragon 800 van benne 2GB/16GB, a felbontasa 1920x1200 es normalis minosegi erzes - azota az ujak csak gagyi muanyag alacsony felbontassal es spec-el. Mondjuk egy 8.9-es anno jobb lett volna mert hosszu ido utan a kulombozo termekekkel azt hiszem a 8-9" az idealis meret ezekre. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest