- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteEagle77
csendes tag
Nalunk ket tablet is van, es gyakorlatilag csak az alabbi egy-egy dologra hasznaljuk oket:
1) En tabletem: Lenovo 8": Edzoteremben kardio edzes (futopad, ellipszis trainer, lepcsozogep, szobabicikli stb.) kozben azon olvasgatok konyveket vagy nezek sorozatok/filmeket.
2) Felesegem tabletje: Samsung 10": Digitalis ujsagokat, kiadvanyokat olvasgat rajta kanapen ucsorogve, agyban fekve.
Nagyjabol ennyi... Minden masra vagy desktop/laptop PC vagy telefon. -
Atlantis
veterán
+1, ennyi.
Asszony nálunk csak az iPad mini-t használja, laptop macera lenne, az asztali géphez meg havonta egyszer ha leül. Megjegyzem, utóbbit már én is rég kukáztam volna, ha melóhoz nem kéne.
Alig várjuk, hogy az Apple végre kihozzon egy új mini-t.
Egyébként nagyon meglepő nekem az eddigi állása a szavazásnak.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Alex91
félisten
+1
Nalam a nagygep mar be sincs napokig kapcsolva. Lassan mar szinte mindent az iPadrol vegzem. Bongeszes, forumozas, e-mail, de mag a torrentet, meg a nas-t is innen intezem, vagy akar a router konfigot, Apple TV taviranyitast. Nezhetem TV-t rajta, a Youtube-ot, filmeket. De akar nyomtatni is tudok, vagy ezen kommunikalni.
Az mas kerdes, hogy egy notebook araban van, es hogy a mobil is tudja ezt, bar nekem mar kicsi a mobil kepernyoje.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Raymond
félisten
Pontosan. Ugyanez megy itthon is. Az van eppen bongeszesre vagy nagyon ritkan valami jatekra hasznalva ami eppen keznel van es fel is van toltve. Ez legtobbszor az Amazon Fire HDX 7" mert a tobbi mar hasznalhatatlanul lassu (Asus TF300T) vagy nemigen van hasznalva (HP Stream 7).
(#9) Műszakis:
Igen ez van a Fire HDX-el is. 109EUR-ert vettem - Snapdragon 800 van benne 2GB/16GB, a felbontasa 1920x1200 es normalis minosegi erzes - azota az ujak csak gagyi muanyag alacsony felbontassal es spec-el. Mondjuk egy 8.9-es anno jobb lett volna mert hosszu ido utan a kulombozo termekekkel azt hiszem a 8-9" az idealis meret ezekre.[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph Szavazz, mit gondolsz, mi vár a táblagépekre?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- One mobilszolgáltatások
- Hyundai, Kia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Csataálca
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Hibátlan, karcmentes PocketBook 743K3 InkPad Color 3 Stormy Sea magyar e-book olvasó - 20 hó gari!
- Hibátlan, karcmentes Amazon Kindle 2024 - 16GB - e-book olvasó - 21 hó magyar bolti garival! -
- Lenovo Tab P11 128GB
- BlackBerry Playbook szép állapotban
- Magic Keyboard ipad Pro 12.9'' és ipad Air M2 13''-hoz.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest